Çözüldü HP Victus hiçbir oyun açmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

meyveliPASTA

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
1trb modeli bilmiyorum
Ekran kartı
RTX4070
İşlemci
İ7 13700H
Arkadaşlar merhaba çok ğüçlü model HP Victus aldım fatkat BIOS ayarları sorunlu çıktı bu yüzden Valorant'ta WAN 9003 hatası aldım daha sonra başka oyun açtım inmedi Windows 11 kaynaklı sandım Xbox Game Pass'ta oyun indiremedim BIOS ayarlarına baktım hata ğüvenli ön yükleme durumu bende kapalıymış bunu açamak istedim fakat BIOS'ta ne kapata biliyorum ne açabiliyorum tamamen devre dışı ama ğörebiliyorum sonra dedim müşteri hizmetlerini ararım onlar çözer büyük iltimal Windows 11 hatasıdır dedim.
Sonra HWMonitor indirdim ısı testı yapmak için ilk işlemci ile başladım CPU-Z indirdim Win ayarlarından Max performans HP Omen uygulamasından Max fan Max performans yaptım şarja taktım ısı 99 çıktı teste başlarken 5dk sonra 98 de kapattım testi.

ASUS roğ 4060 modeli 12ktl lazla verip aliyim mi daha önce Monster denedim 4 defa bozuk yolladılar benim kadarim mi bu bilmiyorum ama sanırım ASUS deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, sorununuzun tam olarak ne olduğunu anlayamadım fakat işlemcinizin ısısı 99'a çıkıyorsa kesinlikle bir sorun vardır. Eğer iade gerçekleştirebiliyorsanız, ASUS almanızı tavsiye ederim. ASUS ROG ve TUF Gaming serisi üzmez.

Kanka sanırım mecburen geçeceğim çünkü Valorant'ı düzelltim artık açılıyor, şimdi Steam'den indirdiğim oyunlar açılmıyor.

HP pişmanlıktır. Gaming serilerinde MSI, Monster ve ASUS'tan vazgeçmeyiniz.

ASUS stok tükendi alamadım xd. Şu an 67k en düşük.

Kanka sanırım meçburen geçeceğim çünkü Valorant'ı düzelltim artık açılıyor şimdi Steam'den indirdiğim oyunlar açılmıyor.

Steam'deki oyun kendisi sorunluymuş.
Artık umurumda da değil laptop çok kötüydü değiştirdim.
Merhaba, sorununuzun tam olarak ne olduğunu anlayamadım fakat işlemcinizin ısısı 99’a çıkıyorsa kesinlikle bir sorun vardır. Eğer iade gerçekleştirebiliyorsanız, Asus almanızı tavsiye ederim. Asus Rog ve Tuf Gaming serisi üzmez

Merhaba, sorununuzun tam olarak ne olduğunu anlayamadım fakat işlemcinizin ısısı 99'a çıkıyorsa kesinlikle bir sorun vardır. Eğer iade gerçekleştirebiliyorsanız, ASUS almanızı tavsiye ederim. ASUS ROG ve TUF Gaming serisi üzmez.

Kanka sanırım meçburen geçeceğim çünkü Valorant'ı düzelltim artık açılıyor şimdi Steam'den indirdiğim oyunlar açılmıyor.

Kanka sanırım mecburen geçeceğim çünkü Valorant'ı düzelltim artık açılıyor, şimdi Steam'den indirdiğim oyunlar açılmıyor.

HP pişmanlıktır. Gaming serilerinde MSI, Monster ve ASUS'tan vazgeçmeyiniz.

Steam'deki oyun kendisi sorunluymuş.
Artık umurumda da değil laptop çok kötüydü değiştirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı