1jroks
Centipat
Daha fazla
www.technopat.net
Ramleri sök temasları temizle tak ve dene,yapabilirmisin? Gerekirse ram DDR4 3200 Mhz anlaşılıyor istersen kontrol et.HP Victus laptopum var. Caps Lock ışığı yanıp sönmesinden yola çıkarak RAM'lerın bır tanesının bozuldugunu fark ettim. 2x8 16 GB RAM'i vardı buna uygun olarak öneriniz nedir?
HP S1 8GB 3200MHz DDR4 CL22 2E2M5AA NOTEBOOK RAMHP Victus laptopum var. Caps Lock ışığı yanıp sönmesinden yola çıkarak RAM'lerın bır tanesının bozuldugunu fark ettim. 2x8 16 GB RAM'i vardı buna uygun olarak öneriniz nedir?
aynı özelliklerde 32 gb versıyonunu bulup 2x32 yapabilirmiyiz peki hocam
Cihaz destekliyorsa olur da en fazla kaç GB destekliyormuş bakman lazım sitesinden.aynı özelliklerde 32 gb versıyonunu bulup 2x32 yapabilirmiyiz peki hocam
İçindeki RAM'in aynısını alman daha mantıklı olurdu.HP Victus laptopum var. Caps Lock ışığı yanıp sönmesinden yola çıkarak RAM'lerın bır tanesının bozuldugunu fark ettim. 2x8 16 GB RAM'i vardı buna uygun olarak öneriniz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.