HP Victus RTX 4070 alınır mı?

Bazı serilerinde kronik hall sensör sorunu varmış sanırım. Dediğim gibi kendim 2021'den beri kullanıyorum bu bilgisayarı ve malzeme kalitesi vs. Biliyorum az çok. Açıkçası kendim böyle bir sorun yaşamadım. Ona da almışken zaten donanımı sağlam bir pc almayı düşünüyorum.
Bazı değil bütün Victus 16'larda sorun var. R1 de tasarım farklı olduğu için daha nadir ama yaşayanlarda var.
S serisinde yok. Ondan önerdim. Bende de S1035-NT var. Memnunum.

R1 Victus'larda mantıklı değil nadir olsa da ihtimali var. GameGaraj laptoplar gayet güzel laptoplar neden böyle dediniz şimdi anlamadım? Tahmin etmem gerekirse yazılımdan oluşabilen problemler ve servis derim.
Nadir de olsalik bir ihtimal yok. %0.00xlik soruna kronik denemez. Geçen hafta 38e satildi trendyolda uygun fiyatta hala alınır.
'GameGaraj Slayer X7t 5060 neden alınmaz?' konusundaki mesaj GameGaraj Slayer X7t 5060 neden alınmaz?

Nadir de olsalik bir ihtimal yok. %0.00X'lik soruna kronik denemez. Geçen hafta 38e satildi Trendyol'da uygun fiyatta hala alınır.
'GameGaraj Slayer X7t 5060 neden alınmaz?' konusundaki mesaj GameGaraj Slayer X7t 5060 neden alınmaz?

Nadir demem olasılığın o kadar düşük olması anlamına gelmiyor. Örnek olarak S1 serisinde bu sorun 3000 de 1 ise R1 de 20000 de 1 gibi bir şey(rakamlar sadece örnek için doğru bilgi değil).

Benim bu konuda asıl değinmek istediğim şey böyle bir ihtimalin olmaması gerektiği. Düşünsenize bir laptop alıyorsunuz sonra bir anda kapanıyor bir daha açılmıyor. Kusura bakmayın kimse parayı çöpten toplamıyor. Sonuç olarak bu ihtimalin bile olması bu laptopu alınmaz yapar. En azından bu laptopu ben kimseye önermem siz buna rağmen öneririm diyorsanız sizin bileceğiniz şey.
Ayrıca bu her modelinde görülen bir sorun o yüzden kesinlikle bunu bir kronik sorun yapar.

Nadir demem olasılığın o kadar düşük olması anlamına gelmiyor. Örnek olarak S1 serisinde bu sorun 3000 de 1 ise R1 de 20000 de 1 gibi bir şey(rakamlar sadece örnek için doğru bilgi değil).

Benim bu konuda asıl değinmek istediğim şey böyle bir ihtimalin olmaması gerektiği. Düşünsenize bir laptop alıyorsunuz sonra bir anda kapanıyor bir daha açılmıyor. Kusura bakmayın kimse parayı çöpten toplamıyor. Sonuç olarak bu ihtimalin bile olması bu laptopu alınmaz yapar. En azından bu laptopu ben kimseye önermem siz buna rağmen öneririm diyorsanız sizin bileceğiniz şey.
Ayrıca bu her modelinde görülen bir sorun o yüzden kesinlikle bunu bir kronik sorun yapar.
İstatistik konusuna bir göz atın.

Çevremde en az 10-15 adet Victus var birini de ben kullanıyorum. S1035NT R serisi var S var birinde bile Hall Sensörü bozuk değil. Evet bazılarında var ama hepsinde yok. Aynı modeli kullanıyorum ve aynı modelde ben dahil kimsede olmamış. Şimdi yeni diyeceksiniz. 1 yıl oldu ama sizin için o da yeni. En iyi siz bilirsiniz.

Soğutma kalitesi istiyorsan Lenovo LOQ Ryzen işlemcili modeli öneririm. Yaklaşık 2,5 ay önce Ryzen 7 7435HS + RTX 4070 (115W) modelini 44.000 TL'ye aldım. Performansından ve soğutmasından oldukça memnunum. Bunun dışında ekran %100 sRGB olduğu için IPS kalitesinde, renk canlılığı da oldukça yüksek.

1 TB + 12 GB RAM olarak almıştım; elimde eski laptoptan kalan 16x16 32 GB RAM vardı, onu taktım. Ayrıca Samsung 990 Pro M.2 SSD de montajladım. Şu anda 2 TB depolama ve 32 GB RAM ile tam anlamıyla canavar gibi bir sistem oldu.

Bazıları RTX 5060 öneriyor ama testlerde RTX 4070'in FPS değeri daha yüksek ve kasa gücü daha iyi.

Dosya Ekleri

• IMG_1271.jpeg
    IMG_1271.jpeg
    149,4 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı