35 watt? R7 7840hs 35 watt değil ki?Ben oynadığım oyunlarda işlemcinin kendi watt sınırı olan 35 Watt'a yakın değerler gördüğüm için limit var demenize pek anlam veremedim o yüzden dedim.
35 watt? R7 7840hs 35 watt değil ki?Ben oynadığım oyunlarda işlemcinin kendi watt sınırı olan 35 Watt'a yakın değerler gördüğüm için limit var demenize pek anlam veremedim o yüzden dedim.
35 watt? R7 7840HS 35 watt değil ki?
TDP değeri 35 watt hocam.
i5 12500H de 45 watt TDP, ama ben oyunlarda 80 watt görüyorum. Senin oyunlarda 35 watt görmen her şeyi açıklıyor. Ben de 35 watt sınırlandırma atadığımda cihaz 70 dereceyi geçmiyor. Ki zaten R7 7840HS 55 watt görüyor.TDP değeri 35 watt hocam.
i5 12500H de 45 watt TDP, ama ben oyunlarda 80 watt görüyorum. Senin oyunlarda 35 watt görmen her şeyi açıklıyor. Ben de 35 watt sınırlandırma atadığımda cihaz 70 dereceyi geçmiyor. Ki zaten R7 7840HS 55 watt görüyor.
AMD 4nm diye cok bir performans kaybi yok ama gene var, HP Intel modellerde devasa bir fark olusuyor. İntel 10nm.İnsanları hem çok iyi performans gösteriyor hem de çok kaliteli bir soğutmaya sahip diye söyleyip dolandırmalarının altında yatan olay budur.
İnsanları hem çok iyi performans gösteriyor hem de çok kaliteli bir soğutmaya sahip diye söyleyip dolandırmalarının altında yatan olay budur.
Cinebench yapar mısın?Anladım hocam teşekkürler bilgilendirme için yine de son bir OCCT ile test yapacağım ve sonuçları size aktaracağım.
Hocam yanlış söylemişim OCCT testi yaptım 50 Watt gördü şimdiİnsanları hem çok iyi performans gösteriyor hem de çok kaliteli bir soğutmaya sahip diye söyleyip dolandırmalarının altında yatan olay budur.
Cinebench yapar mısın?
OCCT bilmiyorum, Cinebench yaparsanız puanınızı diğer cihazlarla karşılaştırayım.Hocam yanlış söylemişim OCCT testi yaptım 50 Watt gördü şimdi
İnternetim hızlı olmadığı için yüklenmesi uzun sürüyor OCCT halihazırda yüklü diye OCCT yapmaya karar verdim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.