Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'daNitro 5'lerde su an takilma sorunu var ama Throttle kaynakli degil, onu bi cozelim tekrar oneririz.
Bu nasıl hocam alınır mı?
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'daNitro 5'lerde su an takilma sorunu var ama Throttle kaynakli degil, onu bi cozelim tekrar oneririz.
Cihaz sizde varsa ve Intel ise bakalim isterseniz, konu sahibide gormus olur.Hocam HP Victus 16'da limit nerede var ben hiç rastlamadım merak ettim.
Victus 16 ise alınır.HP Victus serisi alınır mı? Herhangi bir donma, kasma, ısınma, kronik sorun vb. gibi durumlar var mı? ASUS TUF veya HP Victus almayı düşünüyorum.
AMD 7840HS 4060 modeliCihaz sizde varsa ve Intel ise bakalim isterseniz, konu sahibide gormus olur.
Hocam biraz da elimde patlayacak endişesi var aslında 2 yıl kullandım sonra bilgisayarda sorunlar çıkmaya elimde kaldı, ben bu senaryoyu yaşamak istemiyorum. Asus'u da dahil etmem bundan dolayı aslındaEvet ancak ucuza bulurrsa alsın. Ama zaten sonraki seride gider.
O parayı TUF, Victus ile çarçur etme. Nitro 16 al.
AMD olanlara da bakiliyorda AMD olanlara bakmayi ben bilmiyorum, ama var AMD modellerde de. Cinebench puaninizi ayni islemcili daha kaliteli cihazlarla karsilastirirsaniz gorursunuz.AMD 7840HS 4060 modeli
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.