HP Victus "Smart hard disk error" hatası

juhi1

Femtopat
Daha fazla  
HP Victus FA1xxx laptopuma 1.5 yıldır falan format atmıyordum. Dün akşam attım ve bu hata oluştu. İnternetten baktığım kadarıyla hard disk değişmeli ya da teknik servise gönderilmedi deniyordu fakat şu anda hard disk değişemem teknik servistede bayağı uzun duruyor deniyor. Başka bir çözümü varsa yardım eder misiniz ya da teknik servise nasıl gönderebilirim? Yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG-20250630-WA0002.jpeg
    IMG-20250630-WA0002.jpeg
    345 KB · Görüntüleme: 25
HP Victus FA1xxx laptopuma 1.5 yıldır falan format atmıyordum. Dün akşam attım ve bu hata oluştu. İnternetten baktığım kadarıyla hard disk değişmeli ya da teknik servise gönderilmedi deniyordu fakat şu anda hard disk değişemem teknik servistede bayağı uzun duruyor deniyor. Başka bir çözümü varsa yardım eder misiniz ya da teknik servise nasıl gönderebilirim? Yardım eder misiniz?
Windows açılıyorsa eğer, CrystalDiskInfo yükle, İşlev-Gelişmiş Özellik-Ham Değer DEC 10 olarak ayar yap, sonra oradaki verilerin ekran görüntüsünü EKSİKSİZ paylaş.

Windows açılıyorsa eğer, CrystalDiskInfo yükle, işlev-gelişmiş özellik-ham değer dec 10 olarak ayar yap, sonra oradaki verilerin ekran görüntüsünü eksiksiz paylaş.

Windows açılmıyor bu ekrandan hiçbir yere gidemiyorum F2 ve F10 yapınca bazı paneller açılıyor fakat o panellerde neye basarsam basayım farklı farklı hatalar veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı