HP Victus vs ASUS ROG

• Konuyu başlatan Sanch
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 889
Daha fazla  

QHD ekranı var ve ekran kartı 140W.
Öneri için teşekkür ederim. Ryzen işlemci bana bir sorun yaratır mı?

50-60 bin diyebilirim. 5 bin de ekstra pay bırakabilirim ama mümkünse çıkmak istemem.

Öneri için teşekkür ederim. Ryzen işlemci bana bir sorun yaratır mı?

Hayır yaratmaz hocam. Güzel ve verimli bir işlemci. Normalde 7840HS'li Victus'u önerecektim lakin ekranının renk kalitesi pek iyi değil o yüzden Legion 5 çok daha iyi olacaktır.

Nitro güzel. Ancak Victus hem FHD hem de renk kalitesi bakımından iyi değil. Nitro veya attığım Legion 5 mantıklı. Aradaki fiyat farkı verilir mi tartışılır.

Nitro güzel. Ancak Victus hem FHD hem de renk kalitesi bakımından iyi değil. Nitro veya attığım Legion 5 mantıklı. Aradaki fiyat farkı verilir mi tartışılır?

O Victus 100 sRGB. Diğer Victus'lar gibi değil.

Nitro güzel. Ancak Victus hem FHD hem de renk kalitesi bakımından iyi değil. Nitro veya attığım Legion 5 mantıklı. Aradaki fiyat farkı verilir mi tartışılır.

Lenovo modeline ekstra 16gb ram ve 512gb ssd yükseltmesi yapmam gerekecek. Muhtemelen aynı civarda bir fiyata denk gelecektir. Acer modelinde soğutma problemleri duydum ama detaylı inceleyeceğim.

Lenovo modeline ekstra 16 GB RAM ve 512 GB SSD yükseltmesi yapmam gerekecek. Muhtemelen aynı civarda bir fiyata denk gelecektir. Acer modelinde soğutma problemleri duydum ama detaylı inceleyeceğim.

Hayır Acer model sıvı metalli geldiğinden ve Acer'inde soğutması iyi olduğundan ısınma sorunu yaşamazsınız. Sıvı metal kötü uygulanmış gelirse o zaman sıcaklıklar yüksek olabiliyor ama bu düşük bir ihtimal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı