HPV ve HSV kurtuluş hikayem!

laceration34

Hectopat
Daha fazla  
Bende bu sıkıntılı hastalığa yakalandım birkaç sene oldu. Bu hastalığı yaşayanlar var ise belki bir yol gösterebiliriz saygılarımla...

Bu zorlu süreçte yaşadıklarımı biraz daha derinlemesine paylaşmak istiyorum. Ben hem herpes hem de hpv hastası oldum, hastalığın tanısını aldığımda, adeta bir boşluğa düşmüş gibi hissetmiştim. Hayatımda her şey yolunda gidiyordu, fakat bu durum aniden her şeyi alt üst etti. İlk başta yaşadığım paniği ve belirsizliği anlatamam. Çeşitli tedavi yöntemleri denemek zorunda kaldım, ama çoğu zaman umduğumdan çok daha kısa süreli etkiler sağladı.
Acyclovir ve valtrex gibi ilaçlar kullanmayı denedim. Bu ilaçlar, belli bir süre için belirtileri hafifletse de, sorunlarım tekrar başa döndü. Tekrar genital uçuk atakları yani hsv geçirdim sürekli, bu durumu sürekli yaşamak, hem fiziksel hem de duygusal olarak yıpratıcıydı. Hpv için uyguladığım diğer yöntemler de aynı şekilde sonuç vermedi. Birçok farklı krem ve hap denememe rağmen, istediğim sonuca ulaşamadım.

Zamanla anladım ki, hastalığın yönetiminde en kritik nokta bağışıklık sistemimin güçlendirilmesiydi. bunu sağlamak için bir dizi değişiklik yapmaya karar verdim. Araştırmalarım sırasında birçok kişi tarafından olumlu sonuçlar alınan bir vitamini keşfettim. bu vitamin, bağışıklık sistemimi güçlendirmek adına önemli bir rol oynadı.
İki aydır bu takviyeyi kullanıyorum ve bu süre zarfında hiç atak geçirmedim.
önceden yaşadığım endişe ve korku yerini daha olumlu bir yaşam anlayışına bıraktı. Artık her günümü daha huzurlu bir şekilde geçirebiliyorum. Bu özel ürünün içeriği, çeşitli bilimsel araştırmalara dayalı olarak geliştirilmiş. içeriğinde lizin, yeşil çay, kuersetin, tarçın, meyan kökü ve selenyum gibi güçlü bileşenler bulunuyor. bu bileşenlerin her biri, bağışıklık sistemini desteklemek ve virüslerle savaşmak için etkili olduğu kanıtlanmış maddeler.

Ayrıca, bu takviyeyi kullandıktan sonra kendimi fiziksel olarak da daha iyi hissetmeye başladım. Enerjim arttı, genel sağlığımda gözle görülür bir iyileşme oldu. Artık hastalıkla mücadele etmenin yanı sıra, sağlıklı bir yaşam sürme konusunda daha fazla motive oluyorum.
Bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi konusundaki bu deneyimlerimi paylaşarak, benzer zorluklarla karşılaşan insanlara yardımcı olmayı umuyorum. Bu süreçte yaşadıklarım, bana hastalıklarla başa çıkmanın sadece tedavi yöntemleriyle değil, aynı zamanda yaşam tarzı değişiklikleriyle de mümkün olduğunu gösterdi.
Sonuç olarak, bağışıklık sisteminizi güçlendirmenin ve sağlıklı bir yaşam sürmenin yollarını aramak, bu tür zorluklarla başa çıkmada önemli bir adım. Eğer bu hastalıkla mücadele ediyorsanız, mutlaka bağışıklığınızı destekleyecek seçenekleri değerlendirin. Denemekten asla vazgeçmeyin; çözüm bazen en beklenmedik yerlerde karşınıza çıkabilir.

Kullandığım Amerikan vitaminin(gene-eden-vir) birebir bilimsel araştırması;

bu vitaminin Türkiye'de iki farklı marka olarak var biri içeriği olduğu gibi aynı olan, diğeride içeriği olduğu gibi aynı ama ekstra artı olarak lizin ilave edilen.
ben lizin ilave edileni kullanıyorum şu anda odaha etkili açıkçası,
Vitaminin içeriğinde ekstra lizin eklemişler, lizin için herpesde de çalışmalar var bildiğiniz gibi bu yüzden daha etkili olduğunu söylendi ve işede yarıyor.

Kullandığım vitaminin içeriği;lizin, kuersetin, yeşil çay, meyan kökü, tarçın, selenyum var (ismini burada vermem doğru değil reklam derler)

Ben sadece yaşadıklarımı deneyimleyip sizlere anlatmak istedim

Bu yüzden arkadaşlar sizlerde araştırmaları okuyabılırsınız. Bu hastalıktan çekenlere umarım bır yol göstermiş oluruz saygılarımla...

kısacası bu vitamin benim hayatımı değiştirdi artık normal yaşantı sürebiliyorum çok şükür bu hastalığı çekmeyen anlamaz Allah kimsenin başına vermesin.

Nasıl bu hastalık size bulaştı? Atlatmanız ne kadar sürdü? Bu süreçte yaşadığınız zorluklar nelerdir? Kaşınma, baş ağrısı vs.

Son olarak şimdi siz atlattınız bu hastalığı. Korunmasız ilişki yaşadığınızda partneriniz hasta olacak mı?

Öncelikle kesinlikle korunmanızı tavsıye ederım hocam ben çok ilişkili zıplayan biriyim belamızı bulduk bıryerde :D
1-2 yıldır çekiyorum bu iletti hayattan soğmuştum resmen.
hastalık yani virüs ömür boyu geçmiyor atmıyor vucud tıpta tedavısı yok yukarıda yazdığım gibi,ama kullandığım vitamin sayesinde artık daha iyiyim lezyon cıkmıyor atak geçirmiyorum.
kaşıntı ve genital uçuk sivilce gibi cıkıyor genital bölgenizde .
ilişkide lezyon yokken girince kjarşı tarafa bulaştırmak çok zor açıkcası ama yinede risk alınmaz korunmak gerekir.he korununcada geçiyor korunmakta yetmiyor bazen karşı tarafa dikkat etmek gerekiyor kesinlikle

Öncelikle kesinlikle korunmanızı tavsıye ederım hocam ben çok ilişkili zıplayan biriyim belamızı bulduk bir yerde :D
1-2 yıldır çekiyorum bu iletti hayattan soğmuştum resmen.
Hastalık yani virüs ömür boyu geçmiyor atmıyor vücut tıpta tedavısı yok yukarıda yazdığım gibi,ama kullandığım vitamin sayesinde artık daha iyiyim lezyon cıkmıyor atak geçirmiyorum.
kaşıntı ve genital uçuk sivilce gibi cıkıyor genital bölgenizde.
İlişkide lezyon yokken girince kjarşı tarafa bulaştırmak çok zor açıkçası ama yine de risk alınmaz korunmak gerekir. He korununca da geçiyor korunmakta yetmiyor bazen karşı tarafa dikkat etmek gerekiyor kesinlikle.

Kesinlikle dikkatli olmak çok önemli. Bence tek eşli şekilde, tek partner yeterli olmalı hem hastalık temizlik açısından hem insan ilişkileri açısından. Şahsen müslüman değilim ama daha doğru geliyor.

Son düzenleme:
Bendede 5 aydır herpes var,genital herpes,hsv yani ontane adı var :D sanırım vitabiri söylüyorsunuz hocam içerik ona uyuyor vitabir l-lysine+ en az 6 ay kullanılması gerekiyormuş doktorumada sordum kullanabılırsın dedı deneyıp deneyımlerımı anlatıcam sıparıs verıcem bırazdan.inşallah atlatırız yoruldum cidden bu hastalık yuzunden

Evet sonunda hsv için trendyoldan aldığım vitabir elime ulaştı, ilk izlenim kaliteli ürün gibi duruyor inşallah ataklarımıda azaltır,burayada bilgilendirme olarak yazacağım olumlu olumsuz.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam umarım memnun kalırsın reklam vermemek icin marka söylememiştim evet ismi "vitabir lysine+" diye geçiyor, bende işe yarıyor sende de yaramalı inşallah memnun kalırsın, benim elim ayağım oldu artık cidden. Allah şifa versin

Hayırlı olsun hocam umarım memnun kalırsın reklam vermemek icin marka söylememiştim evet ismi "vitabir lysine+" diye geçiyor, bende işe yarıyor sende de yaramalı inşallah memnun kalırsın, benim elim ayağım oldu artık cidden. Allah şifa versin.

Merhaba hocam bende de bu sorun son 5 aydır var ilk başlarda sivilce deyip çok iplemedim daha şimdi fark ettim araştırdım sizi gördüm doktora gitmedim gitmeyi düşünmüyorum karışık oralar biraz sadece bana ne kullanmam gerekiyor söyleyebilir misiniz krem ilaç vs. reçetesiz satılan ilaç olsun izlerin geçmesini istiyorum cevaplarsanız sevinirim teşekkür ederim.

Merhabalar Hocam,

Öncelikle geçmiş olsun. Doktora gitseniz de, daha önce bahsettiğim gibi, antiviral ilaçlarla baskılama yapılıyor. Ben süreci oldukça hafiflettim hatta neredeyse kurtuldum diyebilirim. Bunun için özel olarak üretilen bir vitamin kullanıyorum ve gerçekten işe yarıyor. İsmi Vitabir, Trendyol'da yazınca çıkıyor. Şu ana kadar hiç atak geçirmedim, çok şükür lezyon da yok.(atak gerçiseniz bile hemen lezyonlar kayboluyor) Bu yöntemle ilgili neredeyse 3. aya giriş yaptım ve gerçekten etkili olduğunu gördüm. vitabiri en az 6-12 ay kullanmanız gerekıyor, Süreçle ilgili aylık bilgilendirmeler yaparak konuyu güncel tutacağım. Konuya tekrar yazmanız iyi oldu.

Bendede 5 aydır herpes var,genital herpes,hsv yani ontane adı var :D sanırım vitabiri söylüyorsunuz hocam içerik ona uyuyor vitabir l-lysine+ en az 6 ay kullanılması gerekiyormuş doktorumada sordum kullanabılırsın dedı deneyıp deneyımlerımı anlatıcam sıparıs verıcem bırazdan.inşallah atlatırız yoruldum cidden bu hastalık yuzunden

Evet sonunda hsv için trendyoldan aldığım vitabir elime ulaştı, ilk izlenim kaliteli ürün gibi duruyor inşallah ataklarımıda azaltır,burayada bilgilendirme olarak yazacağım olumlu olumsuz.

2.ayımdayım herpes uçuk için gerçekten işe yarıyor,kesinlikle vitabiri tavsiye ederim, uçuğu olanlar veya genital herpesi olanlar düşünmeden alabilirsiniz vitabir l-lysine+ işini başarıyla yapıyor.

Merhaba hocam,

Öncelikle geçmiş olsun. Doktora gitseniz de, daha önce bahsettiğim gibi, antiviral ilaçlarla baskılama yapılıyor. Ben süreci oldukça hafiflettim hatta neredeyse kurtuldum diyebilirim. Bunun için özel olarak üretilen bir vitamin kullanıyorum ve gerçekten işe yarıyor. İsmi vitabir, Trendyol'da yazınca çıkıyor. Şu ana kadar hiç atak geçirmedim, çok şükür lezyon da yok.(atak gerçiseniz bile hemen lezyonlar kayboluyor) bu yöntemle ilgili neredeyse 3. aya giriş yaptım ve gerçekten etkili olduğunu gördüm. Vitabiri en az 6-12 ay kullanmanız gerekıyor, süreçle ilgili aylık bilgilendirmeler yaparak konuyu güncel tutacağım. Konuya tekrar yazmanız iyi oldu.

Hocam peki herhangi bir krem kullanmamı önerir misiniz?

2.ayımdayım herpes uçuk için gerçekten işe yarıyor, kesinlikle vitabiri tavsiye ederim, uçuğu olanlar veya genital herpesi olanlar düşünmeden alabilirsiniz vitabir l-lysine+ işini başarıyla yapıyor.

Merhaba hocam,

Öncelikle geçmiş olsun. Doktora gitseniz de, daha önce bahsettiğim gibi, antiviral ilaçlarla baskılama yapılıyor. Ben süreci oldukça hafiflettim hatta neredeyse kurtuldum diyebilirim. Bunun için özel olarak üretilen bir vitamin kullanıyorum ve gerçekten işe yarıyor. İsmi vitabir, Trendyol'da yazınca çıkıyor. Şu ana kadar hiç atak geçirmedim, çok şükür lezyon da yok.(atak gerçiseniz bile hemen lezyonlar kayboluyor) bu yöntemle ilgili neredeyse 3. aya giriş yaptım ve gerçekten etkili olduğunu gördüm. Vitabiri en az 6-12 ay kullanmanız gerekıyor, süreçle ilgili aylık bilgilendirmeler yaparak konuyu güncel tutacağım. Konuya tekrar yazmanız iyi oldu.

Vitabir de kısırlaştırma olur mu?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı