HS50 yerine SS Arctis 3 almaya değer mi?

antigone13

Decapat
Merhaba, oyun için kullanabilmek için mikrofonlu kulaklık almak istiyorum. HS50 gerçekten fiyatının hakkını verebilen bir model. Şu an 240 TL, fakat aklımda Arctis 3 modeli de bulunmakta. Üstüne 100 TL koyup almaya değer mi? Bütçem max. 350 TL. Mikrofon benim için önemli ama en ön planda ses kalitesi geliyor. Ayrıca benim bulduğum ve bütçeme uygun bir de Razer Electre v2 Analog 7.1 diye geçen bir kulaklık var bunu tavsiye eder misiniz? Eğer 350 TL'ye konuda geçen 3 kulaklıktan daha iyi kulaklıklar varsa önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle değer, bir gamer olarak 7.1 stereo'dan kesinlikle daha iyi diyebilirim, sırf bu bile Arctis 3 almaya değer.
Fakat nedense forumda Arctis 3 alan çoğu kişi geri iade etmiş. Kullanmadan yorum yapmayın arkadaşlar tecrübeli birisinin yönlendirmesi daha iyi olur.
Merhaba, oyun için kullanabilmek için mikrofonlu kulaklık almak istiyorum. HS50 gerçekten fiyatının hakkını verebilen bir model. Şu an 240 TL, fakat aklımda Arctis 3 modeli de bulunmakta. Üstüne 100 TL koyup almaya değer mi? Bütçem max. 350 TL. Mikrofon benim için önemli ama en ön planda ses kalitesi geliyor. Ayrıca benim bulduğum ve bütçeme uygun bir de Razer Electre v2 Analog 7.1 diye geçen bir kulaklık var bunu tavsiye eder misiniz? Eğer 350 TL'ye konuda geçen 3 kulaklıktan daha iyi kulaklıklar varsa önerebilir misiniz?
Genellikle forumda alan çoğu kişi geri iade etmiş. Buraya gelir 1-2 kişi bu konu hakkında bilgisi olanlardan.

Şu an kafamda Arctis 3 var. Yaklaşık yarım yıldır kullanıyorum oldukça memnunum. Kısık ses, boğuk ses diyenler SS Engine'dan ayarlarla oynarsa öyle olur. Oyun sırasında sistem sesi 30 oyun sesi ve kulaklık sesi sonda R6 oynarken yakından ateşlenen silahlarda rahatsız bile oluyorum diye bilirim yüksek sesten.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı