İade etseydiniz keşke.HS 70 ve HS 60 da dip ses sorunu var. Forumlarda açılmış konular var. Pazartesi den beri HS 60 kullanıcısıyım çok rahatsız ediyor o ses. Tavsiye etmiyorum.
İade etseydiniz keşke.HS 70 ve HS 60 da dip ses sorunu var. Forumlarda açılmış konular var. Pazartesi den beri HS 60 kullanıcısıyım çok rahatsız ediyor o ses. Tavsiye etmiyorum.
Benim kullandığım hs70 de dip ses sorunu diye bir şey yok. Gayet güzel ses alıyorum. Muhtemelen belli bir parti üründe böyle bir durum ortaya çıktı ve ondan sonra sorun düzeltildi.
İade etseydiniz keşke.
Olsun. Sürekli şikayet etmek yerine iade edin. Şu an efsane bir kulaklık indirimde. SteelSeries Arctis 3 Oyuncu Kulaklığı 7.1 Siyah 2019 Edition | ITOPYA İndirimin bitmesine 3 saat var yazıyor ama inanmayın. Bende ürün aldım çünkü. Oradan biliyorum. 8 saat gösteriyor, indirimin bitmesine. Ertesi gün bakıyorum indirim bitmemiş. Bu arada kulaklığa gelirsek efsane bir kulaklık. İndirim gerçek bu arada. Fiyatı 500'lerden düştü. Hemen almanızı tavsiye ederim. İsterseniz beyazı da var. SteelSeries Arctis 3 Oyuncu Kulaklığı 7.1 Beyaz 2019 Edition | ITOPYA.Forumlarda çoğu kişi benim gibi şikayetçi gerçekten şans işi bu teknoloji.
İade edersem bir aydan fazla kulaklıksız kalacağım. Peki sizin bir öneriniz var mı ? 450 TL ye kadar bütçem var.
Olsun. Sürekli şikayet etmek yerine iade edin. Şu an efsane bir kulaklık indirimde. SteelSeries Arctis 3 Oyuncu Kulaklığı 7.1 Siyah 2019 Edition | ITOPYA İndirimin bitmesine 3 saat var yazıyor ama inanmayın. Bende ürün aldım çünkü. Oradan biliyorum. 8 saat gösteriyor, indirimin bitmesine. Ertesi gün bakıyorum indirim bitmemiş. Bu arada kulaklığa gelirsek efsane bir kulaklık. İndirim gerçek bu arada. Fiyatı 500'lerden düştü. Hemen almanızı tavsiye ederim. İsterseniz beyazı da var. SteelSeries Arctis 3 Oyuncu Kulaklığı 7.1 Beyaz 2019 Edition | ITOPYA.
Ne demek, iyi gecelerHaklısınız. Çok teşekkür ederim öneriniz için.
Olsun. Sürekli şikayet etmek yerine iade edin. Şu an efsane bir kulaklık indirimde. SteelSeries Arctis 3 Oyuncu Kulaklığı 7.1 Siyah 2019 Edition | ITOPYA İndirimin bitmesine 3 saat var yazıyor ama inanmayın. Bende ürün aldım çünkü. Oradan biliyorum. 8 saat gösteriyor, indirimin bitmesine. Ertesi gün bakıyorum indirim bitmemiş. Bu arada kulaklığa gelirsek efsane bir kulaklık. İndirim gerçek bu arada. Fiyatı 500'lerden düştü. Hemen almanızı tavsiye ederim. İsterseniz beyazı da var. SteelSeries Arctis 3 Oyuncu Kulaklığı 7.1 Beyaz 2019 Edition | ITOPYA.
Forumlarda çoğu kişi benim gibi şikayetçi gerçekten şans işi bu teknoloji.
İade edersem bir aydan fazla kulaklıksız kalacağım. Peki sizin bir öneriniz var mı ? 450 TL ye kadar bütçem var.
Cloud Alpha nın ses kartı var mı?HyperX Cloud Alpha kullanıyorum. Gerçekten çok başarılı fakat anakartınızın ses kartı da iyi olmalı.
Yoksa ses kartı önerir misiniz?HyperX Cloud Alpha kullanıyorum. Gerçekten çok başarılı fakat anakartınızın ses kartı da iyi olmalı.
Kendine ait bir ses kartı yok. Ses kartlarından pek anlamam, benimki de Z390 Gaming Plus’ın ses kartını kullanıyor.Cloud Alpha nın ses kartı var mı?
Yoksa ses kartı önerir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.