Hta dosyasından virüs bulaşmış olabilir mi?

Merhaba,
İnternetten Türkiye'de satılmayan bir araştırma kitabını epub formatında olduğu bir siteden indirdim fakat inince Hta formatında olduğunu gördüm. Ne olduğunu bilmiyorum. Çevirici ile açtım, bir metin belgesi tarzında bir şey çıkıp kapandı. Daha sonra hemen sildim, Windows Defender ile tarama yaptım bir virüs vs olumsuz sonuç çıkmadı fakat keylogger tarzı herhangi bir virüs yüklenmesinden koruyorum. Bilgisayarımda çok fazla dosya var şu an format atmam imkansız ve birçok siteye giriş yapıyorum eğer keylogger yüklendiyse tüm her şey gitti yani. Dosyanın görselini ekliyorum, bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Nedir bu? Hta?

Ekran görüntüsü 2024-02-26 153236.png

Ekran görüntüsü 2024-02-26 153236.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
İnternetten Türkiye'de satılmayan bir araştırma kitabını epub formatında olduğu bir siteden indirdim fakat inince hta formatında olduğunu gördüm. Ne olduğunu bilmiyorum. Çevirici ile açtım, bir metin belgesi tarzında bir şey çıkıp kapandı. Daha sonra hemen sildim, Windows Defender ile tarama yaptım bir virüs vs olumsuz sonuç çıkmadı fakat keylogger tarzı herhangi bir virüs yüklenmesinden koruyorum. Bilgisayarımda çok fazla dosya var şu an format atmam imkansız ve birçok siteye giriş yapıyorum eğer keylogger yüklendiyse tüm her şey gitti yani. Dosyanın görselini ekliyorum, bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Nedir bu? Hta?

Eki Görüntüle 2126602

Eki Görüntüle 2126602

Kaspersky indir tam tarama yap için rahat etsin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı