HTC 10 Alınır mı?

Daha fazla  
1 ay önceye kadar 1680 TL'ye Mi 6 almayı düşünürken yükselişe geçti ve şu an 1950 TL civarında. Ben de 1700 TL'ye HTC 10 mu alsam diye düşünmüyorum değil, sizce ortalama 2 yıl önce çıkmış bir telefon hala alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence almayın HTC pekte iyi bir telefon değil. Benim arkadaşımdada vardı telefon tek kelimeyle rezalet. Bu fiyata dahada iyi telefonlar var. Bence dahada araştırın.

Neye dayanarak kuruyorsun böyle bir cümleyi? Yıllardır piyasada olan kendini kanıtlamış gaye kaliteli bir firmanın ürününü kullanmayıp sadece arkadaşından görerek karalamak ne kadar kolay.

Zamanında HTC kullandım 2 sene kadar, bana hiç bir sıkıntı çıkarmadı gayette kaliteliydi.
Uzun zamandır telefon piyasasını takip edemiyorum, fiyatlar hakkında çok bir bilgim yok ancak o fiyat aralığındaki alternatiflerle birlikte değerlendirdikten sonra elinde mantıklı seçenek olarak HTC kaldıysa, yani diğerleri ile kıyaslama aşamasını geçip HTC'yi sorguluyorsan endişe duymadan alabilirsin. Servisleri de gayet anlayışlı ve yardımcı oluyor bir sıkıntı durumunda.

Neye dayanarak kuruyorsun böyle bir cümleyi? Yıllardır piyasada olan kendini kanıtlamış gaye kaliteli bir firmanın ürününü kullanmayıp sadece arkadaşından görerek karalamak ne kadar kolay.

Zamanında HTC kullandım 2 sene kadar, bana hiç bir sıkıntı çıkarmadı gayette kaliteliydi.
Uzun zamandır telefon piyasasını takip edemiyorum, fiyatlar hakkında çok bir bilgim yok ancak o fiyat aralığındaki alternatiflerle birlikte değerlendirdikten sonra elinde mantıklı seçenek olarak HTC kaldıysa, yani diğerleri ile kıyaslama aşamasını geçip HTC'yi sorguluyorsan endişe duymadan alabilirsin. Servisleri de gayet anlayışlı ve yardımcı oluyor bir sıkıntı durumunda.
Model farkına dayanarak.

Düşük ışıkta çok başarılı değil ama genel fotoğraf çekimleri gayet güzel. Bataryası çok başarılı değildi, Android 8 güncellemesi ve diğer güncellemeler ile yazılımsal olarak ne kadar fark edecek bilgim yok.

Tasarım olarak bana çok güzel gelmemişti, o kalite hissiyatını alamadım. Yine de kişiden kişiye değişir.

Arayüzü hızlı ve sade. İşlemci gücü ve sade arayüzü burada hızını göstermekte.

Güzel, halen kullanılabilir bir telefon. Fakat yerinde olsam daha güncel cihazlara yönelirdim.

Düşük ışıkta çok başarılı değil ama genel fotoğraf çekimleri gayet güzel. Bataryası çok başarılı değildi, Android 8 güncellemesi ve diğer güncellemeler ile yazılımsal olarak ne kadar fark edecek bilgim yok.

Tasarım olarak bana çok güzel gelmemişti, o kalite hissiyatını alamadım. Yine de kişiden kişiye değişir.

Arayüzü hızlı ve sade. İşlemci gücü ve sade arayüzü burada hızını göstermekte.

Güzel, halen kullanılabilir bir telefon. Fakat yerinde olsam daha güncel cihazlara yönelirdim.
Bu fiyat aralığında hangi telefonlar olabilir? 5.2'ten büyük olmamak kaydıyla.

Yeni nesil telefonlar genellikle 5.5 inç ve üstü olmakta. Xperia XZ modeline bakabilirsin. HTC 10 ile aynı işlemciye sahip. Kamera konusunda daha başarılı.

Fakat size hitap eden bir telefon olmalı. Kendiniz birkaç model seçip sorsanız özellikle de kullananlar varsa onların da yorumları ile değerlendirip almak daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı