HTC 10 vs Galaxy S7

frederik

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar haziranın sonlarına doğru bir telefon alacağım ve bu ikisi arasında kaldım. Aralarında 500 TL gibi bir fiyat farkı var. S7 nin 2500 lira gibi bir fiyatı var ama HTC 10 nun 2000 lira gibi bir fiyatı var. İkisi arasındaki fiyat farkına S7 değer mi? Birde sanırım HTC 10 garantisi üretici tarafından temin ediliyor. Bu ilerde telefona bir şey olursa bana sorun yaratır mı? Şimdiden teşekkürler.

Samsung Galaxy S7 (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı

HTC 10 (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri

HTC 10 ithalatçı garantili o yüzden önermem. Telefondan istekleriniz tam olarak nedir?
Güzel fotoğraf çeksin. Çok oyun oynayan birisiyim. Bu yüzden ısınmasın. Ses kalitesi iyi olsun. Suya dayanıklı olursa güzel olur. Ama genellikle fotoğraf ve oyun için kullanacağım telefonu. Teşekkürler.

Kamerada bir tık daha önde S7. Ses konusunda HTC 10 daha iyi. İki telefonunda ısınma sorunu yok, ısıyı hissedeceksin bu normaldir. Suya dayanıklılık konusunda S7 IP68 sertifikasına sahip, HTC 10 ise IP53 sertifikasına sahip toz sızmalarına karşı dayanıklılık sunuyor, su sıçramalarına da kısmi olarak dayanıklı. S7 modellerinde çözünürlüğü düşürüp performansını oyunlarda daha da artırabilirsin, ayrıca Samsung S7 modellerinde oyunlar için video kaydeden ve ekstra optimizasyon sağlayan bir uygulamada telefon içinde mevcut.

Kamerada bir tık daha önde S7. Ses konusunda HTC 10 daha iyi. İki telefonunda ısınma sorunu yok, ısıyı hissedeceksin bu normaldir. Suya dayanıklılık konusunda S7 IP68 sertifikasına sahip, HTC 10 ise IP53 sertifikasına sahip toz sızmalarına karşı dayanıklılık sunuyor, su sıçramalarına da kısmi olarak dayanıklı. S7 modellerinde çözünürlüğü düşürüp performansını oyunlarda daha da artırabilirsin, ayrıca Samsung S7 modellerinde oyunlar için video kaydeden ve ekstra optimizasyon sağlayan bir uygulamada telefon içinde mevcut.
Bir s7 kullanıcısı olarak açıklıyim. Samsung s7 modellerine getirdiği bir özellik bu. Game launcher diye bir adı var. Gama launcher ile birlikte telefonundaki tüm oyunlara bir yerden erişebiliyorsun. Ayrıca bu game launcher'ı kullanarak oynadığın oyunların görüntü kalitesini ve FPS miktarını değiştirebiliyorsun. Ayrıca oyun sırasında ekran videosunu çekme, tuşları kilitleme gibi güzel özellikleri var.

Suya dayanıklı istiyorsan S7, sesi daha iyi olsun diyorsan HTC 10 öneririm. Huawei P9 ve ZTE Axon 7 modellerine bakabilirsin alternatif olarak.
Ben mümkün olduğunca küçük boyutlarda ve özellik bakımından yüksek telefon arıyorum. Fiyatı da olabildiğince düşürmeye çalışıyorum.

Suya dayanıklı istiyorsan S7, sesi daha iyi olsun diyorsan HTC 10 öneririm. Huawei P9 ve ZTE Axon 7 modellerine bakabilirsin alternatif olarak.
Axon 7 nin arayüzünü sevmedim. LG G5 modelini önerirmisiniz?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı