HTC One M7 araba multimedya sistemine bağlanınca kapandı ve açılmıyor

MythYusuf01

Centipat
Katılım
26 Aralık 2019
Mesajlar
1
Mercedes S klass arka eğlence paketindeki koltuk arkası ekranın kulaklık için olduğunu tahmin ettiğim output soketini iki ucu da erkek 3.5MM jak bulunan kablo vasıtasıyla HTC One M7 (eski bir cihaz) kulaklik girisine baglamam esnasinda birden telefonun ekran giti ve birdaha da telefondan haber alinamadi, kesinlikle tekrar acilmadi. Acaba outputtan cihazimin outputuna yuksek bir akim geldi ve telefonun basta ses karti olmak üzere birtakim parcalarini mi yakti? Hicbir fikrim yok (olay esnasinda ses koku isik alev vb. hicbir efekt olmadi basta gayet normal gibiydi)(araçta harman kardon amfi var).
Konuya vakif olan arkadaslar aydinlatabilir mi acaba?
 
Arka kapağı açıp bataryaya erişebilecek derecede teknik bilginiz var ise. Küçük plastik bir parça ile batarya soketini anakarttan çıkar, 1-2 dakika bekledikten sonra tekrar tak. Açmayı dene, açılmazsa aynı işlemi 1 defa daha yap. Asus Zenfone 2 telefonum da yüksek voltajdan böyle olmuştu. Bu şekilde çözmüştüm.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı