HTC ONE önerir misiniz ?

Makaleler
34
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Active Directory - Security Uzmanı
Profil Kapağı
1522600635
Arkadaşlar elimde 1200 TL civarı bir bütçe var.
2.el olarak iyi bir telefon almak istiyorum.

Gerçek anlamda ihtiyacım olan bir şey almak istiyorum. Bisiklet falan düşünmüştüm gereksiz olduğuna karar verdim.
Telefonu kullanma amacım :

1-Kesinlikle telefon görüşmesi yapmak için değil.
2-Müzik denilen şeyi iliklerime kadar hissetmek istiyorum.
3-Kamerasının kaliteli olmasını, inceleme videoları çekerken sıkıntı çıkarmamasını istiyorum.
4-Tasarımının çok şık olmasını istiyorum.
5-İnternet bağlantısı iyi olsun, Technopat sosyalde doya doya konu cevaplayabileyim.

Şuan zaten bu kararı verme aşamasındayım, konu cevaplayamaz hale geldim.
Aklımı kurcalıyor bu sorular. Yardımınızı esirgemeyin.

Ben gittiğim fuarlarda HTC ONE kırmızı rengi elime alıp, arayüzünde dolaşırken çok farklı bir sevdaya kapılıyorum. Belki de mağazanın da etkisi oluyordur, bilemiyorum :)

Yani tasarım açısından beni felaket derecede tatmin etmekte. S4 alsam herkesin elinde var, tipsiz bir telefon.

Tek derdim kamerası arkadaşlar. 4MP ancak ultra piksel teknolojisi kullanılıyor.
Çekip baktığınızda gayet tatmin edici düzeyde ancak 4MP çözünürlük ile de zoom yapılmıyor.

Yani 1200 lira verip başkalarının benim resimlerine zoom yapamamasını izlemek ne kadar önem arz ediyor bunu size danışıyorum. Sizce HTC ONE'den daha iyi bir seçenek var mı ?

Htc one gercekten güzel bı telefon verdigniz paraya deger babam kullanıyor. Video cekim ve kamerasida güzel. En guzelide Uygulama yüklendiğinde telefon kasmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
HTC One kimse kötü diyemez fakat, şuanki fiyatını hak etmiyor, bende HTC One, Xperia Z , LG G2 , Nexus 5 arasında kalmıştım, tercihimi xperia z den yana kullandım,(Su geçirdi şuan garantide) müzik konusunda kulaklıkla gerçekten harika ses veriyor, zaten piyasadaki akıllı telefonlarda 5. madde galaxy ace bile karşılar, tasarım dersen xperia z yi tek geçerim, ama telefonda yazılım istiyorsan, tüm telefonları bırak Nexus 5 e yönel.

Haziran ayından beri kullanıyorum ilk kullanıcılarındanım. Tasarım ,android stabilitesi,multimedyası gerçekten iyi. kamerası da çok kaliteli ancak bazı serilerinde pembe lens hatası olanlar var benimki gibi. ışığın az olduğu yerde belirgin oluyor. servise götürmedim şimdilik böylece kullanıyorum sonra servise veririm. başıma önceden başka akıllı telefondan dolayı ağzım yandı. Neyse alırken buna bakarak al telefon gerçekten güzel ve androidlerin en stabil cihazlardan.

HTC on numara cihaz ama şarjı dayanmıyor. Bunun yanında kameradaki pembeleşme sorununu da göz ardı etmeyin. Ses kalitesi ve performans olarak ortanın üstü diyelim çünkü Snapdragon 600 kullanıyor, eski bir işlemci.

Uzun ömürlü bir cihaz olmasını istiyorsanız en az Snapdragon 800 e sahip bir cihaz alın. Çünkü Snapdragon 600 (S4 ve Htc One'daki) ve Snapdragon 400 (Xperia Z) 1080p ekranı beslemeye yetmiyor.

Size Xperia Z1 C tavsiye edebilirim. 720p ekrana S800 işlemci ile performans konusunda sıkıntı çekmezsiniz. Ses konusunda ve kamera konusunda da şahanedir. Normal Z1 i tavsiye etmiyorum çünkü cihaz fazla ısındığı zaman kasada yamulmalar meydana geliyor ve garanti kabul etmiyor.

HTC One kimse kötü diyemez fakat, şuanki fiyatını hak etmiyor, bende HTC One, Xperia Z , LG G2 , Nexus 5 arasında kalmıştım, tercihimi xperia z den yana kullandım,(Su geçirdi şuan garantide) müzik konusunda kulaklıkla gerçekten harika ses veriyor, zaten piyasadaki akıllı telefonlarda 5. madde galaxy ace bile karşılar, tasarım dersen xperia z yi tek geçerim, ama telefonda yazılım istiyorsan, tüm telefonları bırak Nexus 5 e yönel.
İyi ses vermemesi bir ihtimal bile olamaz, çünkü ses teknolojisinde Beats Audio kullanıyorlar. Benim dayımda da HTC Desire X var, onda da Beats Audio kullanılıyor. Abi böyle bir ses yok ya.

HTC ses konusunda en iyilerden çünkü beats audio teknolojisi var. Ve ön yüzünde çift hoparlör var ve bunlar stereo ses sağlıyor. Kamera konusunda Ultra Pixel teknolojisi var Mega Pixelden daha iyidir. Bence alabilirsin renk konusunda çeşit çok ama bilmiyorum hangisi alırsın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı