HTML border genişliği ayarlama

cinar112

Hectopat
Daha fazla  
Kenarı nasıl kısaltabilirim?

1660426947257.png

1660426970225.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dediğiniz YouTube kanalından HTML ve CSS'i bitirdim JavaScript'e geçeceğim fakat şöyle bir yorum gördüm "JS'ye geçiş yapıyorum. Size sorum olacaktı. 1. jqeury çok eksidi, Avrupa terkediyor yerine React ve s. Gibi şeyler alıyor diyorlar. Bu durumda jqeury öğrenmesek olur mu? 2. dersler 2 sene öncesine ait. Şu an güncel midir? Bir problem olur mu? " ne yapmalıyım? Ayrıca 100 bölüm beni biraz korkuttu.

İstiyorsanız o kanaldan JavaScript izlemeyin, bir yerden sonra jQuery geçiş yapıyor.

Buradan jQuery ne halde görebilirsiniz: Stack Overflow

Size attığım oyunları anlayana kadar oynayın.

Son düzenleme:
Javascript derslerini nereden izleyeyim ?
O arkadaşı sevdiyseniz JavaScript videolarını 49. videoya kadar izleyebilirsiniz. 49. videoya kadar pure JavaScript anlatıyor ondan sonra jQuery geçiyor. jQuery kullanımı gitgide azalıyor Node.js üzerinde npm ve yarn gibi paket yöneticileri var onlar kullanılıyor. İstiyorsanız ReactJS öğrenebilirsiniz.

Son düzenleme:
O arkadaşı sevdiyseniz JavaScript videolarını 49. videoya kadar izleyebilirsiniz, 49. videoya kadar pure JavaScript anlatıyor ondan sonra jQuery geçiyor ama artık jQuery kullanımı azalıyor Node.js üzerinde npm ve yarn gibi paket yöneticileri var onlar kullanılıyor, ReactJS öğrenebilirsiniz. JavaScript için önerebileceğim bir yer yok.
Tamam o zaman bidoluyazılımdan js öğreneyim ve daha sonra reactjs öğreneyim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı