HTML ve CSS'de bayağıdır YouTube'dan pratik yapıyorum.
Ama kendi başıma kodlara bakamdan da bir site yapmak istiyorum bu yüzden HTML ve CSS örneklerini bulabileceğim bir site var mı?
Bootstrap.
Hocam kesinlikle ama kesinlike YouTube'dan bakarak yapmayın. Kafanıza göre 1 tane site açın ve sadece dev tools'a bakın. Bende sürekli olarak YouTube'dan bakarak yapıyordum ama gelişemiyordum son 2 projemi tamamen kendim yaptım ve aşşırı etkili oldu sadece yapın, yanlış yapsanız dahi yapın. Son 2 projeme bakın anlarsınız. (Kodluyoruz.org ve Udemy)HTML ve CSS'de bayağıdır YouTube'dan pratik yapıyorum.
Ama kendi başıma kodlara bakamdan da bir site yapmak istiyorum bu yüzden HTML ve CSS örneklerini bulabileceğim bir site var mı?
Bu Bootstrap tam olarak ne oluyor? Her yerde görüyorum ama ne olduğunu bilmiyorum.
Saçma bir mesaj. Adam zaten YouTube'dan yapıyormuş yani attıklarınız hakkında bilgili. Arkadaşın sadece rastgele bir sayfa açıp yanlış yapsa da sürekli olarak kod yazması lazım.Bunlara bakabilirsin.![]()
W3Schools.com
W3Schools offers free online tutorials, references and exercises in all the major languages of the web. Covering popular subjects like HTML, CSS, JavaScript, Python, SQL, Java, and many, many more.www.w3schools.com
Farklı bir forumda şöyle bir yorum buldum belki işine yarar.
PSD to HTMl, CSS yapabilirsin. Gördüğün tasarımın aynısını yapmaya çalış bol bo
Hocam kesinlikle ama kesinlike YouTube'dan bakarak yapmayın. Kafanıza göre 1 tane site açın ve sadece dev Tools'a bakın. Bende sürekli olarak YouTube'dan bakarak yapıyordum ama gelişemiyordum son 2 projemi tamamen kendim yaptım ve aşırı etkili oldu sadece yapın, yanlış yapsanız dahi yapın. Son 2 projeme bakın anlarsınız. (Kodluyoruz.org ve Udemy)
![]()
serhatcandev - Repositories
Developer. serhatcandev has 15 repositories available. Follow their code on GitHub.github.com
Bende artık YouTube'a bakmaktan sıkıldım, kendi başıma bir şeyler yapmak istiyorum ama sürekli bir hata çıkıyor ve deliriyorum.
HTML ve CSS'de bayağıdır YouTube'dan pratik yapıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.