HTML ve CSS'den sonra ne öğrenilmeli?

acceleratE7

Femtopat
Daha fazla  
JavaScript'e başladım ama videolara düştüm, can sıkıcı oluyor CSS'e calısırken.
İstediğim siteyi tasarlamaya calısıyordum ama şimdi uygulama yapamıyorum, hep teorikte kalıyorum.
C++ geçmişim var, döngülere ve az çok fonksiyonlara hakimim ama ne yapmamı önerirsiniz?
Ben alaylıyım ve bu sene sonu mezun oluyorum ve front end üzerine bir şirkete girip pişmem ve iyi seviyeye gelmem gerekiyor, önerilerinize açığım.

Javascript öğrenmen gerek her türlü. Sonra Nodejs iyi olabilir.
neler yapmalıyım tutorial hell e düşmek istemiyorum şu an for döngüsünü bitirdim fonksiyonlara geçeceğim prototurk un 1 ayda css videolarını izliyorum aslında pratik de yapıyorum ama olay DOM konusunda baslıyor herhalde orada css ve html i de kullanıyorsun doğru mu

Merhaba iyi akşamlar. Javascript tabi ki. Ondan sonra React şiddetle ve kesinlikle öneririm. Ve anlıyorum sıkılıyorsunuz modunuz düşünüyor motivasyon kaybı vesaire. Udemy'den kurs satın alabilirsiniz çok uyguna ve gerçekten çok başarılı hocalarımız var. Teorikten ziyade clone site yapılıyor.

Zaten uygulama olarak hazırlayamazsınız, her şey sıra sıra. Bir de ne yapmak istediğinize de bağlı, sürekli web geliştirecekseniz Javascript ardından PHP ve kütüphanelerini öğrenin.
aceleci bir insanım birazda ondan sanırsam hedefim ilk olarak front end daha sonrasında full stack olmak istiyorum

Merhaba iyi akşamlar. Javascript tabi ki. Ondan sonra React şiddetle ve kesinlikle öneririm. Ve anlıyorum sıkılıyorsunuz modunuz düşünüyor motivasyon kaybı vesaire. Udemy'den kurs satın alabilirsiniz çok uyguna ve gerçekten çok başarılı hocalarımız var. Teorikten ziyade clone site yapılıyor.
hocam udemy den aldım kurs ama prototurk le tanıstıktan sonra bıraktım ya udemy i bakalım alaylıyım her gün vakit ayırmaya calısıyorum ama bazen calısamadığım oluyor kendimi gelişmiyor hissediyorum css cok zevkliydi :d unuturum diye de tırsıyorum css battle acıp bilgileri taze tutmaya da calısıyorum cok istiyorum bu sektörü inşallah basaracağım

aceleci bir insanım birazda ondan sanırsam hedefim ilk olarak front end daha sonrasında full stack olmak istiyorum

hocam udemy den aldım kurs ama prototurk le tanıstıktan sonra bıraktım ya udemy i bakalım alaylıyım her gün vakit ayırmaya calısıyorum ama bazen calısamadığım oluyor kendimi gelişmiyor hissediyorum css cok zevkliydi :d unuturum diye de tırsıyorum css battle acıp bilgileri taze tutmaya da calısıyorum cok istiyorum bu sektörü inşallah basaracağım
Zaten bu öğrenme yolunda en kötü batak pratikleri azatlmak araya günler haftalar girmesi diyebilirim. hemen hemen her gün kesinlikle bakın tekrar edin. Bence bir proje hedefliyin ve onu yapmaya çalışın. mesela Log In yapmak istiyorsunuz. onu interetten öğreninin nasıl yapıldığını mantıklını anlayın sonra onu kendi projenize ekleyin. böylelikle ney nerde nasıl kullanılır sorusuna hızlıca cevap verebilirsiniz.

Zaten bu öğrenme yolunda en kötü batak pratikleri azatlmak araya günler haftalar girmesi diyebilirim. hemen hemen her gün kesinlikle bakın tekrar edin. Bence bir proje hedefliyin ve onu yapmaya çalışın. mesela Log In yapmak istiyorsunuz. onu interetten öğreninin nasıl yapıldığını mantıklını anlayın sonra onu kendi projenize ekleyin. böylelikle ney nerde nasıl kullanılır sorusuna hızlıca cevap verebilirsiniz.
peki ben simdi tutorial a devam edeyim mi sonucta syntax farklı bilmem gerekiyor bir şey bilmeden proje geliştiremem

peki ben simdi tutorial a devam edeyim mi sonucta syntax farklı bilmem gerekiyor bir şey bilmeden proje geliştiremem
Yani tabi temel öğrenmek fonksiyon nasıl yazılıyor döngü nasıl kullanılır değişken nasıl tanımlanır vs temeli öğrenmek daha çok avantaj sağlar. Devam edin. Udemy'den aldığınız kurslarda Clone Site ya da normal bir site ödevi falan varsa 1-2 hafta sonra kendi öğrenim durumunuza göre, projeye başlayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı