HTML5 oyun sitesi açmak

SelimEminS

Decapat
Merhaba, başlıkta da bahsettiğim gibi bir HTML5 oyun sitesi kurmayı planlıyorum fakat hosting kaldırır mı emin değilim.
Bir arkadaşa sordum oyun sunucuya çok yüklenir ve site çökebilir diyor ama RAM'i hostingden değil de sitedeki kişiden yiyeceğini düşündüğüm için forumlara da danışmak istedim.

Hosting paketi poyraz hostingden Linux venti paket: Paylaşımlı Hosting - Poyraz Hosting

Cevaplarınızı bekliyorum.

Hosting yetmez sunucu almanız gerekir ilgili firmayı da bilmiyorum ama pek güven vermedi. Daha iyilerine bakınız.

Merhaba, başlıkta da bahsettiğim gibi bir HTML5 oyun sitesi kurmayı planlıyorum fakat hosting kaldırır mı emin değilim.
Bir arkadaşa sordum oyun sunucuya çok yüklenir ve site çökebilir diyor ama RAM'i hostingden değil de sitedeki kişiden yiyeceğini düşündüğüm için forumlara da danışmak istedim.

Hosting paketi poyraz hostingden Linux venti paket: Paylaşımlı Hosting - Poyraz Hosting

Cevaplarınızı bekliyorum.
Oyunun cinsine göre değişir. Server side çalışan bir program yoksa problem olmaz.

Kişi sayısına bağlı. Kullanacağınız scripte bağlı.
@cakmalogir arkadaş oyun yapmak istemiyor.
@Xinga hosting sunucuların bölünmüş halidir zaten. Büyük projeler olmasa da orta seviyede güzel iş çıkarabilir.

O anlamda demek istemedim zaten arkadaşın ne tür oyun yapacağına bağlı, yılan oyunu yapacaksa mesela 2D farklı olabilir ama internette gezinen gartic. IO, slither. IO tarzı yapacaksa değişebilir anlamında.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı