https://' olmayan sitelere VPN olmadan girememe sorunu

Emre Yedikardeş

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar. Arkadaşlar bu sorun dün başladı sitedeki benzer konuları inceledim, fakat sonuç alamadım. Hotspot shield ya da Tunnelbear kullandığım da rahatça sitelere girip, steam'den oyunlarımı indiriyorum ama Hotspot'u ya da Tunnelbear'ı kapadığımda Https://'siz sitelere giremiyorum. Steam mağazasına bakamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. ( Bir kaç resim ekliyorum durumu daha net görebilmeniz için.)
tekno.jpg
tekno2.jpg
tekno 3.jpg
tekno 4.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet complete repair diye bir program var. Bu programı bir dene eğer olmuyorsa. İşletim sisteminde bir sorun oluşmuş olabilir. Denemek amacı ile Wmvare sanal bilgisayar programı ile bir işletim sistemi kurarak orada deneme yapabilirsin eğer kurduğun sanal bilgisayarda bir problem gözükmez ise ana işletim sisteminde bir problem olabilir. Son umut format.

Modemi yeniden başlattım sorun çözüldü bende. Neden bu sorunu yaptı yada modemi yeniden başlatmam sorunu nasıl çözdü ? hiç fikrim yok.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı