- Makaleler
- 5
Bende tam tersini düşünüyorum ne garip. İki tarafında amaçları aynı, kullanıcıyı takip etmek. Değerli yorumunuz için teşekkürler.
Huawei Matebook D15 kullanıyorum 3 farklı Huawei telefonu kullandım Huawei Nova 13 Pro almayı düşünüyorum kamera ve bataryada en iyi marka eksileri yok merak etmeyin Google sorunları içinde çözüm var.Merhaba, Huawei Matebook D14 dizüstü bilgisayarım var. Yeni bir telefon almak istiyorum. Huawei telefon, saat, dizüstü kullanan var mı? Yararları nedir?
Farklı yollar telefona zarar verebilecek yollar mı? Bir de Önerdiğiniz telefon nedir güncel olarak? Fiyat önemsiz.Huawei saat konusunda fazlasıyla kalitelidir. Telefon konusunda 2019'dan önce çıkma telefon kullanmışlığım olduğumdan Google hizmetleri konusunda bir şey diyemem ama gayet kaliteli telefon üretmektedir. Farklı yollar ile Google servisleri iniyor diye biliyorum.
Bu durum sadece tablelere özel mi? Ayrıca Matebook D14 ile telefonları arasında verilen fiyata değecek bir uyum var mı?Telefonlarındaki malzeme kalitesi her daim beni tatmin etse de zayıf güncelleme desteği ve kapalı yazılımı beni hep kendisinden soğutmuştur. Etrafımda saatlerini kullanan kişiler genelde memnundu. Tabletleri konusunda bende çok memnundum açıkçası ancak Harmony OS nedense bazı uygulamalarda tüm gücü kullanmanıza izin vermiyor sanırım.
Kullandığımız tartı, telefon, tablet, bilgisayar hatta ampul bile onlarda hocam. Ele geçirmek isteseler geç kalmış gibiyizGüvenliğiniz için Çin markalarından uzak durmakta fayda var.
Batı dünyasında bilinçli kullanıcılar Samsung, Apple, Google pixel ürünleri alıyor. Yurt dışında yaşadığım için bunu gözlemleyebiliyorum. Bu konunun amerikan toplumunda muhabbeti çok dönüyor.
Neden Nova 13? Bütçe arttırılırsa Honor Magic 7 Pro vs. gibi bir telefon daha iyi olmaz mı?Huawei Matebook D15 kullanıyorum 3 farklı Huawei telefonu kullandım Huawei Nova 13 Pro almayı düşünüyorum kamera ve bataryada en iyi marka eksileri yok merak etmeyin Google sorunları içinde çözüm var.
Farklı yollar telefona zarar verebilecek yollar mı? Bir de önerdiğiniz telefon nedir güncel olarak? Fiyat önemsiz.
Bu durum sadece tablelere özel mi? Ayrıca Matebook D14 ile telefonları arasında verilen fiyata değecek bir uyum var mı?
Kullandığımız tartı, telefon, tablet, bilgisayar hatta ampul bile onlarda hocam. Ele geçirmek isteseler geç kalmış gibiyiz
Neden Nova 13? Bütçe arttırılırsa Honor magic 7 Pro vs. gibi bir telefon daha iyi olmaz mı?
Dünyadaki en iyi ön kameraya sahip pura 70 serisi ile birlikte yazılımı aşırı iyi oyun performansı aşırı iyi batarya konusunda dünyanın en iyi telefonlarından kamera konusundada.Farklı yollar telefona zarar verebilecek yollar mı? Bir de Önerdiğiniz telefon nedir güncel olarak? Fiyat önemsiz.
Bu durum sadece tablelere özel mi? Ayrıca Matebook D14 ile telefonları arasında verilen fiyata değecek bir uyum var mı?
Kullandığımız tartı, telefon, tablet, bilgisayar hatta ampul bile onlarda hocam. Ele geçirmek isteseler geç kalmış gibiyiz
Neden Nova 13? Bütçe arttırılırsa Honor Magic 7 Pro vs. gibi bir telefon daha iyi olmaz mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.