Huawei HG255s "Request" Uyarıları Nedir?

ogzhnatas

Hectopat
Modemim: HG255S
  • DROP TCPSAMBA Request‭
  • ACCEPT HTTP Request‭
  • ‭ACCEPT UDPSAMBA Request
  • DROP ICMP Request‭
  • ‭Intrusion
Arkadaşlar bu hatalar nedir, zararlı mıdır? arama çubuğuna girdiğimiz o modem IP'sini değiştim bir işe yarar mı? Ne yapmalıyım söyleyebilir mi bilgili bir kişi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanırken bende de vardı. Korkulacak bir durum yok. Super online uzaktan modeminize erişebildiği için çıkıyor dert etmeyin.
bugün internetimi sürekli yavaşlatıyor,sitelere falan kasarak giriyorum bugün bir smurf attack uyarısı da gördüm sorun olmaz dediler ona da sitelerle ilgiliymiş, peki emin misin acaba bir sıkıntı olmaz mı?

Verdikleri modem çok kötü zaten Wi-Fi direk leş yavaşlama bağlantı kopma vs. Bir kapatıp aç bakalım az da olsa faydası olabilir.
bugün internetimi sürekli yavaşlatıyor,sitelere falan kasarak giriyorum bugün bir smurf attack uyarısı da gördüm sorun olmaz dediler ona da sitelerle ilgiliymiş, peki emin misin acaba bir sıkıntı olmaz mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı