Huawei markasının geleceği nasıl olur?

495477

Hectopat
Katılım
15 Ekim 2021
Mesajlar
3.521
Makaleler
2
Çözümler
13
Bildiğiniz gibi Huawei ambargo sonucunda Android ve Google servislerinden mahrum kalmıştı. Bunun üzerine Huawei'de kendine ait olan HarmonyOS işletim sistemini kullanmaya başladı ve gördüğüm kadarıyla oldukça stabil çalışan bir sistem. Ancak tabii ki Android ve Google servisleri yüzünden insanların artık ilk tercihi olamayan bir marka, gördüğüm kadarıyla da zor günler geçiriyorlar. Sizce Huawei markasının geleceği nasıl olur?
 
Bana kalırsa Huawei'nin hâlâ ayakta durabilmesi, onun iyi bir firma olduğunu kanıtlar nitelikte. Üstelik çıkardığı amiral gemisi cihazlar, bu denli büyük bir eksiye rağmen hâlâ yurt dışında rağbet görüyor. Akıllı saatlerindeki sağlıkla alakalı verilerin tutarlılığı ve doğruluğu da diğer akıllı saat üreticilerine göre önde. TR'deki yeri kötü tabii, orası ayrı. Bu arada Google Play servislerini harici olarak yüklemek mümkün diye biliyorum.

Kısacası Huawei'nin geleceği parlak. Huawei gibi Android grubundan ayrılmayanların ömrü kısa diye düşünüyorum.
 
Sadece Çin içerisinde satsa bile yeter zaten kendilerine. Gelecekte uzun bir süre daha var olmaya devam edecek bir marka. Ben telefonlarını tercih etmem. Laptop'ları iyi ama.
 

Geri
Yukarı