Huawei Mate 10 Lite Kullanıcı Yorumları

qreand

Kilopat
Yaklasik 1 haftadır kullanıyorum ve söyleyebileceğim tek sey, aklinizda bir telefon varsa veya Mate 10 Lite almayi düşünüyorsanız düşünmeden alin derim. Hem tasarim, hem kamera, hem de depolama olarak mükemmel bir telefon. Sarjiniz da oyun oynamayan biriyseniz 2 gun oynayan biri iseniz 1 gun rahat gidiyor. Asphalt 9'u yaklaşık olarak 15 dk oynadim ve sadece %2'lik bir sarjim gitti. Yani tek kelimeyle harika.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alet iyi güzel, hatte ben de ablama aldırıyorum. Ben telefona para vermem çünkü :D LG G2 vardı 5 senedir sorunsuz kullandığım, ekranı kırılınca yeni telefon alayım diye tutturdu. Bana fark etmez ben vermediğim sürece dedim :D

Şimdi telefon iyi güzel ancak kamerası gündüz güzel, gece çekimi kötü. Telefon doldukça yavaşlıyor, bazılarında zaman geçtikçe yavaşlamış sadece.

Ancak bütçe olarak baktığımda 1800-2100 lira arasında alabileceğim en iyi alet oymuş. Samsung J7 Pro ile bu vardı Vodafone'da, ben bunu seçtim. Tasarımı aşırı kötüydü J7 Pro'nun.
Ancak bu fiyat bandında daha iyi seçenekler mevcutmuş :D Benim iki seçeneğim olduğundan güzel oldu benim için :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Alet iyi güzel, hatte ben de ablama aldırıyorum. Ben telefona para vermem çünkü :D Lg g2 vardı 5 senedir sorunsuz kullandığım, ekranı kırılınca yeni telefon alayım diye tutturdu. Bana farketmez ben vermediğim sürece dedim :D
Şimdi telefon iyi güzel ancak ....
Kamerası gündüz güzel, gece çekimi kötü.
Telefon doldukça yavaşlıyor, bazılarında zaman geçtikçe yavaşlamış sadece.

Ancak bütçe olarak baktığımda 1800-2100 lira arasında alabileceğim en iyi alet oymuş. Samsung J7 Pro ile bu vardı Vodafone'de, ben bunu seçtim. Tasarımı aşırı kötüydü J7 Pro'nun.
Ancak bu fiyat bandında daha iyi seçenekler mevcutmuş :D Benim iki seçeneğim olduğundan güzel oldu benim için :)
Benim su an yavaslama sıkıntım yok, oyun meraklısı olmadigim icin fazla oyunda yok.
Alet iyi güzel, hatte ben de ablama aldırıyorum. Ben telefona para vermem çünkü :D Lg g2 vardı 5 senedir sorunsuz kullandığım, ekranı kırılınca yeni telefon alayım diye tutturdu. Bana farketmez ben vermediğim sürece dedim :D
Şimdi telefon iyi güzel ancak ....
Kamerası gündüz güzel, gece çekimi kötü.
Telefon doldukça yavaşlıyor, bazılarında zaman geçtikçe yavaşlamış sadece.

Ancak bütçe olarak baktığımda 1800-2100 lira arasında alabileceğim en iyi alet oymuş. Samsung J7 Pro ile bu vardı Vodafone'de, ben bunu seçtim. Tasarımı aşırı kötüydü J7 Pro'nun.
J7pro da yavasliyor onuda alicaktim fakat arkadaslarim önermedi ve bazi telefoncu ve telefondan anlayan insanlar Mate 10 Lite önerdi.

J7 PRO niye yavaşlasın uydurmayin yine. Mate 10 Lite kamera, RAM ve dahili hafiza olarak J7 PRO modelinden daha üstün bir model. J7 PRO ve Mate 10 Lite fiyat performans olarak iyi modeller değil özellikle Mate 10 Lite.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı