Huawei Mate 20 Lite alınır mı?

Bütçe
3000

lezzrox

Hectopat
Huawei Mate 20 Lite bu telefon alınır mı nasıldır sizce? Kardeşime almayı düşünüyoruz. Öyle çok oyun oynanmayacak kamerası birazcık iyi olsa güzel olur. Bu telefon alınır mı?

3000 liraya alınmaz bence. Kullanıyordum bir kaç ay önce 1600'e sattım. Sattığım cihazda oldukça temizdi. Ön kamerası kötü öncelikle. Arka kamerası idare eder. Ekranı hayalet ekran sorunu yaratabilir. Bu sorun yüzünden 2 kere serviste ekran değiştirttim. Bir de ısınan bir cihaz. Bu saydığım problemler dışında fena değil ama kesinlikle 3000 vermeyin. 2. elde çok daha güzel cihazlar bulursunuz. Sıfırı yok artık zaten herhalde. Şuan a7 2018 kullanıyorum.Evde boşa çıkmıştı. Mate 20 lite'ı da o yüzden satmıştım. A7 2018'den kamera, yazılım ve ekran olarak daha çok memnunum. Daha az ısınıyor. 2. elde bu cihaz bence Mate 20 Lite'dan daha mantıklı. Zorlarsanız 1500-1600'e temiz 2. el bulursunuz ama bütçeniz 3000 ise daha iyi modeller bakabilirsiniz.

İnternette en ucuz 2500 TL. 4 yıllık bir cihaz şahsen almam.

Alınabilir lakin ben olsam ikici el iPhone 7 tercih ederdim.

3000 liraya alınmaz bence. Kullanıyordum birkaç ay önce 1600'e sattım. Sattığım cihazda oldukça temizdi. Ön kamerası kötü öncelikle. Arka kamerası idare eder. Ekranı hayalet ekran sorunu yaratabilir. Bu sorun yüzünden 2 kere serviste ekran değiştirttim. Bir de ısınan bir cihaz. Bu saydığım problemler dışında fena değil ama kesinlikle 3000 vermeyin. 2. elde çok daha güzel cihazlar bulursunuz. Sıfırı yok artık zaten herhalde. Şu an A7 2018 kullanıyorum. Evde boşa çıkmıştı. Mate 20 Lite'ı da o yüzden satmıştım. A7 2018'den kamera, yazılım ve ekran olarak daha çok memnunum. Daha az ısınıyor. 2. elde bu cihaz bence Mate 20 Lite'dan daha mantıklı. Zorlarsanız 1500-1600'e temiz 2. el bulursunuz ama bütçeniz 3000 ise daha iyi modeller bakabilirsiniz.

2.el düşünmüyoruz. Mümkünse 0. 300 TL civarında telefon önerebilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı