Huawei Mate 20 Lite vs Xiaomi Mi 8 Lite

Halo Dayı

Kilopat
Arkadaşlar 5 ay içerisinde bu iki telefondan birini alacağım ama karar veremedim. Şu anda Huawei kullanıyorum ve memnunum. Ama Xiaomi'nin de yorumları çok iyi. Sizce hangisini almalıyım?

Benim tavsiyem eğer peşin alacaksanız kesinlikle Xiaomi Mi 8 Lite'dır. Ancak kameraya önem veriyorsanız tavsiye etmiyorum çünkü düşük ışıkta birazcık geride kalıyor. Ama diğer yönleriyle ekran büyüklüğü, tasarımı ve en önemlisi fiyatı ile kesinlikle Xiaomi almalısınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aralarında 400-500 TL fark var özellikleri karşılaştırınca Huwai daha baskın bazı konularda fakat bence değecek bir fiyat farkı yok. Mİ 8 Lite daha mantıklı bu açıdan.

Huawei seven bir insand fakat bu sene yaptıkları yanlışlar yüzünden Huawei ye bir süre ara verebilebilir. Bu yüzden Xiaomi modellerine bakmanı öneririm. Ek olarak daha 5 aylık süreç varmış önünde, daha kaç tane model çıkar araya vs. Şimdiden karar vermen yanlış olur. Almana yakın tekrar araştırılmalısın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı