Huawei Matebook 13 mü? Apple Macbook Air 2017 mi?

• Konuyu başlatan Silinen üye 186223
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2.764
S

Silinen üye 186223

Ziyaretçi
Öğrenciyim, bilgisayarı oyun tabanlı kullanmayacağım. Bilgisayarı kullanma amacım film izlemek, ödev hazırlamak, AutoCad ; PS Express gibi programlar kullanmak. Benim için bilgisayarın pil ömrü, ağırlığı, tasarımı önemli sizce hangisini seçmeliyim.

Bir de hiç MacOS deneyimim olmadı ama bana çok güzel geliyor deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Öğrenciyim, bilgisayarı oyun tabanlı kullanmayacağım. Bilgisayarı kullanma amacım film izlemek, ödev hazırlamak, AutoCad ; PS Express gibi programlar kullanmak. Benim için bilgisayarın pil ömrü, ağırlığı, tasarımı önemli sizce hangisini seçmeliyim.

Bir de hiç MacOS deneyimim olmadı ama bana çok güzel geliyor deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Donanım olarak güncel olması sebebiyle matebook tercih ederdim.

Donanım olarak güncel olması sebebiyle matebook tercih ederdim.
Peki ya MacOS deneyimi yerleşik uygulamaları çok iyi, arayüzü çok hızlı, her zaman güncel kalıyor, kodlama için daha iyi, stabil çalışıyor...
Siz.

5S bilmiyorum ama 6 ve 7 ile IPad'lerle ve ipodlarla sorunsuz çalışır,

Siz Mac kullanıcısı mısınız? macOS deneyimi nasıl? i5 8 GB nasıl bir performans verir?

Peki ya MacOS deneyimi yerleşik uygulamaları çok iyi, arayüzü çok hızlı, her zaman güncel kalıyor, kodlama için daha iyi, stabil çalışıyor...
Siz.
Dediğiniz stabilite , arayüz gibi durumların tamamını matebook'da sağlayacaktır ancak burada senin tercihin önemli. Ekosistem tercihi yapacaksan hangisi sana uyar? Ona göre tercihte bulun.

Siz Mac kullanıcısı mısınız? macOS deneyimi nasıl? i5 8 GB nasıl bir performans verir?
Bu arada mesajını seçemedim sebebini bilmediğim bir sebepten:)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı