Huawei Matebook 14 Core Ultra Firmware hatası veriyor

ahmetyaman19

Decapat
Daha fazla  
İşlemci
intel ultra 125H
Herkese selamlar. Huawei Matebook 14 Core Ultra laptop Intel 125h kullanıcısıyım. Fedora, Ubuntu, CentOS, qubeos, Tails vb. Windows 11 dışında herhangi bir işletim sistemi kuramıyorum. Kurulum aşamasında eklemiş olduğum fotoğraftaki hataları alıyorum. Windows işletim sistemini kullanmak istemiyorum. Yapay zekadan yardım almayı denedim ancak Firmware seviyesinde hatalı bir bug sebebiyle bu sorunun olduğu cevabını veriyor. Huawei desteğe ulaşamadım. Türkiye'deki Huawei teknik desteği malum. Global olarak Huawei ile iletişime geçebileceğim bir kanal var mı? Google üzerinden ulaşabildiğim mail adreslerine mail gönderdim ama dönüş alamadım.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    349,9 KB · Görüntüleme: 31
  • 5.jpg
    5.jpg
    279,3 KB · Görüntüleme: 29
Herkese selamlar. Huawei Matebook 14 Core Ultra laptop Intel 125h kullanıcısıyım. Fedora, Ubuntu, CentOS, qubeos, Tails vb. Windows 11 dışında herhangi bir işletim sistemi kuramıyorum. Kurulum aşamasında eklemiş olduğum fotoğraftaki hataları alıyorum. Windows işletim sistemini kullanmak istemiyorum. Yapay zekadan yardım almayı denedim ancak Firmware seviyesinde hatalı bir bug sebebiyle bu sorunun olduğu cevabını veriyor. Huawei desteğe ulaşamadım. Türkiye'deki Huawei teknik desteği malum. Global olarak Huawei ile iletişime geçebileceğim bir kanal var mı? Google üzerinden ulaşabildiğim mail adreslerine mail gönderdim ama dönüş alamadım.

Bunun tek çözümü SSD'yi Windows kurulum flaşıyla kurulum ekranında tüm recovery tarzı Huawei'nin kurtarma bölümü tarzı alanlarını silip SSD'yi bomboş yapıp Ubuntu flaşını tekrar takıp kurmanız gerek. Bu da ileriki dönemde Huawei'nin kurtarma ekranının(çok da özelliği yok)servise gidip tekrar yükletmediğiniz sürece olmaması demek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı