Huawei Matebook D14 2024 alınır mı?

Bütçe
30000
arkadaşlar konuyu okudum da m4ten önceki macbooklar alınmaz bence kendim m3 macbook kullandım geçen seneye kadar yazılım olarak çok kısıtlı bir cihaz. kodlama yapıyorsan hele ki böyle windows veya linux için şeylerse kesinlikle macbook alma. kendim kullandım o hatayı ettim ve cok pişmandım taş gibi windows laptop aldım bende ve yüksek flops igpu ile harikalar çıkarıyor bence hem de oled panelli. arm işlemciler alınmaz bence kodlama yapan birisi için git adam akıllı linux veya windows bulunduran bisi al. bu konulara hakim yüzbaşıjohnpirce hocam vardi cok bilgiliydi ona sorun eğer laptop şart değilse masaüstü bak zaten oyle yazmissin .

arkadaşlar konuyu okudum da m4ten önceki macbooklar alınmaz bence kendim m3 macbook kullandım geçen seneye kadar yazılım olarak çok kısıtlı bir cihaz. kodlama yapıyorsan hele ki böyle windows veya linux için şeylerse kesinlikle macbook alma. kendim kullandım o hatayı ettim ve cok pişmandım taş gibi windows laptop aldım bende ve yüksek flops igpu ile harikalar çıkarıyor bence hem de oled panelli. arm işlemciler alınmaz bence kodlama yapan birisi için git adam akıllı linux veya windows bulunduran bisi al. bu konulara hakim yüzbaşıjohnpirce hocam vardi cok bilgiliydi ona sorun eğer laptop şart değilse masaüstü bak zaten oyle yazmissin .
Hocam ne yazdığınıza bağlı, ben genel tensor ve FastAPI arası takılıyorum, eski alanım Spring backendi üzerineydi. Makine öğrenmesinden backend developmenta kadar herşeyi yapıyor alet. Windows üzerinden .NET yazıyorsanız tabii ki iş yapmaz ya da kernel filan yazıyorsanız. Böyle bir yorumu ilk defa sizden duyuyorum. Macbook candır.

Hocam ne yazdığınıza bağlı, ben genel tensor ve FastAPI arası takılıyorum, eski alanım Spring backendi üzerineydi. Makine öğrenmesinden backend developmenta kadar herşeyi yapıyor alet. Windows üzerinden .NET yazıyorsanız tabii ki iş yapmaz ya da kernel filan yazmıyorsanız. Böyle bir yorumu ilk defa sizden duyuyorum. Macbook candır.
unix terminali sevmiyorum hocam ve uygulama geliştirmeye çalıştığım için sadece macos için uyumlu hale getirebiliyorum. tamam daha yüksek güvenlikli de bence çok kısıtlayıcı, ubuntu ve windows candır hocam.

unix terminali sevmiyorum hocam ve uygulama geliştirmeye çalıştığım için sadece macos için uyumlu hale getirebiliyorum. tamam daha yüksek güvenlikli de bence çok kısıtlayıcı, ubuntu ve windows candır hocam.
Ben de ubuntu kullanıyorum hocam 😄 8 yıl oldu artık. Ona rağmen cidden Macbook'un rakibi yok, herşeyi neredeyse yapıyor, yapmıyorsa da paralels indirip yine yapıyorsunuz. Unix'in babası MacOS oldu.

Attığım model M2 MacBook'tan pil performansı dışında çok daha iyi bir cihaz. Kodlama, modelleme, tasarım gibi alanlarda daha iyi performans sunuyor. Mac mini cihazlar ise cep boyutunda masaüstü bilgisayar diye geçiyor. Ayrıca yanında monitör falan da taşımak zorunda kalacağı için taşıma konusunda daha sıkıntılı. Bütçe M2 MacBook'a kadar çıkabiliyorsa bu cihaz daha mantıklı;

M4 Mac Mini'yi taşımayı pek düşünmüyorum, düşünsem bile taşınabilir bir monitör alırım en kötü.

Arkadaşlar konuyu okudum da m4ten önceki MacBook'lar alınmaz bence kendim M3 MacBook kullandım geçen seneye kadar yazılım olarak çok kısıtlı bir cihaz. Kodlama yapıyorsan hele ki böyle Windows veya Linux için şeylerse kesinlikle MacBook alma. Kendim kullandım o hatayı ettim ve cok pişmandım taş gibi Windows laptop aldım bende ve yüksek flops iGPU ile harikalar çıkarıyor bence hem de OLED panelli. ARM işlemciler alınmaz bence kodlama yapan birisi için git adamakıllı Linux veya Windows bulunduran bir şey al. Bu konulara hakim yüzbaşıjohnpirce hocam vardi cok bilgiliydi ona sorun eğer laptop şart değilse masaüstü bak zaten oyle yazmissin.

Benim zaten şu an Windows laptopum var yani Mac'te yapamadıklarımı Windows'ta yapabilirim onunla ilgili bir tereddütüm yok.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı