Huawei Matebook D15 R5 5500u alınır mı?

Bütçe
10.000
Katılım
28 Kasım 2021
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yakın zamanda bir yeni laptop almayı düşünüyorum. Burada çeşitli markalara baktım. Casper, Acer, Lenovo gibi markalar ama en iyi galiba buydu ve iş için alıyorum. İzlediğim ve araştırdığım kadarıyla iyi ama içime pek sinmedi. Sizin önermek istedikleriniz varsa sevinirim bütçe ise 10k.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu işlemci olarak daha iyi, Huawei ise ekran. Ben attığım modeli alırdım.
 
8 GB lehimli RAM'e sahip laptop bu devirde almayın. Tavsiyem RAM'i 8 se bile upgrade edilebilir modellere bakmanız.
Hocam dün değil ertesi gün tam 1 saat 2 dakika Huawei müşteri temsilcisiyle konuştum. Ramlere biri lehimli diyor biri lehimli değil ekstradan port var diyor. Bende de D15 İ5'lisi var. Benim bi arkadaşım da port var diyor. SSD Yükseltmesi için Servise götürdüğümde net bilgiyi yazarım buraya.

Bu arada cihaz çok iyi alalı tam 9 gün oluyor. Paper's Please, AC REV+ ACIII ve Modern Warfare 2 oynuyorum donma-kasma yok. Ryzenlisi de aynı işlemleri şüphesiz yapar. Sarjı parlaklık kısık şekilde +8 saati rahat çıkartıyor. Oyun oynarsan maksimum 3 saate %20 uyarısı alırsın.
Ortalama sarj süresi 1 saat, 1 saat 20 dakika sürüyor.
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    125 KB · Görüntüleme: 46
Huawei'de 8GB bellek varsa artıma imkanınız yok. Onun yerine Modern 14 yada 15 almak daha mantıklı olur çünkü en azından alüminyum kasaya sahip ve bellek + SSD değiştirilebiliyor.
 
Oyun falan oynayacak mısın ona göre önerelim?
Oyun olarak büyük şeyler düşünmüyorum çoğunlukla küçük ve neredeyse her bilgisayarda kasmayacak oyunlar yani Age of History II gibi oyunlar ama ön plan iş, proje, sunum, borsa falan oyun bilgisayarım var zaten.


Bu işlemci olarak daha iyi, Huawei ise ekran. Ben attığım modeli alırdım.
Bu laptopta çok iyi duruyor değerlendireceğim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı