Huawei Matebook D15 R7 vs Lenovo IdeaPad 3 i5 12.nesil

Bütçe
20.000

eternial

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler,
Üniversite için laptop arıyorum en fazla 20 bin TL'ye kadar çıkabilirim. Huawei ve Lenovo arasında kaldım. Huawei Ryzen 7 işlemcili ve Lenovo i5 12.nesil. Artılarını eksilerini karşılaştırabilir misiniz?
İyi günler.

lenovo : Lenovo Ideapad 3 12.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Lenovo Ideapad 3 12.Nesil Core i5 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
huawei :Huawei Matebook D15 5.Nesil Ryzen 7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Huawei Matebook D15 5.Nesil Ryzen 7 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

uzun süredir teknolojiyi takip etmiyorum.
huawei eskiden bu alanda yoktu diye biliyorum. bu alanda huawei nasıl bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim.
Gamer laptop hariç 20k fiyata kadar önerilerinize açığım.
İyi geceler.

@Hakooo hocam buyrun,

Hocam bence Huawei. Hem AMD'nin dahili GPU'su daha güçlü hem de ben Huawei'yi beğeniyorum, ince şık ve hafif. Eğer Mac kullanacağız programları destekliyorsa M1 çipli MacBook daha iyi olacaktır ama fiyatına bakmam gerek. MacBook'lar 24'ten başlıyormuş. 24 olmuyorsa Huawei alınır, isterseniz YouTube'dan tarafsız birinin kullanım testini izleyin kafanızda Huawei hakkında bir şeyler oluşsun. Ama ben Huawei alıp da pişman olan görmedim. Ki zaten R7 5700U gerek işlemci performansı gerek dahili GPU'su olarak i5'ten daha iyi. Ve şimdi TDP değerlerine baktım i5 55W R7 25W kullanıyor yani R7 olan Huawei daha uzun süre pil kullanım süresi verir.

Son düzenleme:
Hocam bence Huawei. Hem AMD'nin dahili GPU'su daha güçlü hem de ben Huawei'yi beğeniyorum, ince şık ve hafif. Eğer Mac kullanacağız programları destekliyorsa M1 çipli MacBook daha iyi olacaktır ama fiyatına bakmam gerek. MacBook'lar 24'ten başlıyormuş. 24 olmuyorsa Huawei alınır, isterseniz YouTube'dan tarafsız birinin kullanım testini izleyin kafanızda Huawei hakkında bir şeyler oluşsun. Ama ben Huawei alıp da pişman olan görmedim. Ki zaten R7 5700U gerek işlemci performansı gerek dahili GPU'su olarak i5'ten daha iyi. Ve şimdi TDP değerlerine baktım i5 55W R7 25W kullanıyor yani R7 olan Huawei daha uzun süre pil kullanım süresi verir
hocam, sağ olun. birkaç sorum daha olacaktı
harici ekran kartlı laptop buldum benzer fiyatlara sizce diğerleri yerine tercih edilir mi ? yoksa yine huawei mi

Hocam, sağ olun. Birkaç sorum daha olacaktı.
Harici ekran kartlı laptop buldum benzer fiyatlara sizce diğerleri yerine tercih edilir mi? Yoksa yine Huawei mi?

Hocam aklınızda oyun oynamak gibi bir şey varsa işler değişir. Oyun konusunda bu daha iyi olacaktır ama illaki harici ekran kartı olsun diyorsanız daha iyi bir seçenek bakabilirim. Ama oyun oynamayacaksanız veya ekran kartı isteyen programlar kullanmayacaksanız Huawei çok iyi bir seçenek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı