Huawei Matebook D15 vs MacBook M1

Tekno Manyağı

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar linkini bıraktığım iki bilgisayar arasında kaldım. Bilgisayar mühendisliği için alıyorum. Sizce hangisi ve neden cevaplarsanız sevinirim.

Arkadaşlar linkini bıraktığım iki bilgisayar arasında kaldım. Bilgisayar mühendisliği için alıyorum. Sizce hangisi ve neden cevaplarsanız sevinirim.

1 kere bile oyun oynanacaksa Huawei yoksa Mac.

MacBook'un kullanacağın mühendislik uygulamaları desteğini kontrol etmelisin.

Huawei laptop daha fazla depolama kapasitesi sunuyor. Oyun oynayacaksanız bir artı puan daha alıyor. Ama ekranı, fansız olması, ve tasarımıyla daha premium hissettirmesi sebebiyle MacBook tercih edebilirsiniz.

MacBook almaya karar verirseniz bu siteden öğrenci indirimiyle daha uyguna alabilirsiniz:

1 kere bile oyun oynanacaksa Huawei yoksa Mac.
Yok hocam sadece yazılım.

MacBook'un kullanacağın mühendislik uygulamaları desteğini kontrol etmelisin.

Huawei laptop daha fazla depolama kapasitesi sunuyor. Oyun oynayacaksanız bir artı puan daha alıyor. Ama ekranı, fansız olması, ve tasarımıyla daha premium hissettirmesi sebebiyle MacBook tercih edebilirsiniz.

MacBook almaya karar verirseniz bu siteden öğrenci indirimiyle daha uyguna alabilirsiniz:
Oyun oynamayacağım fakat 8 GB olmasının nasıl bir dezavantajı bulunur sizce?

Yok hocam sadece yazılım.

Oyun oynamayacağım fakat 8 GB olmasının nasıl bir dezavantajı bulunur sizce?
Hocam 8 GB RAM'e sahip ancak MacOS'un az RAM tüketen bir işletim sistemi olduğu söyleniyor. Ben kullanacağınız uygulamaların test vidyolarına bakmanızı öneririm. Ama MacOS ile ilgili fazla bilgim yok ne desem yalan olur. RAM hakkında yardımcı olamayacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı