Huawei Matebook D16 sıfırlayınca ürün anahtarı gider mi?

MacOSFounder12

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Huawei D16,İntel Core İ7,İntel UHD Graphics 600,16GB Ram,512GB SSD
Samsung Eski Laptop,İntel Core 2 Duo,AMD ATI Mobility Radeon HD 4650,4GB RAM, 256 GB SSD
Meslek
Öğrenci,Üniversite
Selam, ben bugün USB ile Huawei Matebook D16 cihazıma format atmayı düşündüm ama cihaz ile birlikte gelen ürün anahtarı gider diye korkuyorum. ChatGPT'ye danıştım bana "Wmic path SoftwareLicensingService get OA3xOriginalProductKey" Bu komutu kullanarak lisansı alıp tekrar girebilirsin dedi. Ne kadar doğrudur sizce?

Cihaz ile gelen ürün anahtarına Microsoft hesabınızı bağladıysanız bir şey olmaz hocam. Siz yine de keyi bir yere yazın.

Ama Huawei destek ile görüştüğümde hard diske gömülü olduğunu söylediler bir de keyler bir daha çalışmıyor diye biliyorum.

Ama Huawei destek ile görüştüğümde hard diske gömülü olduğunu söylediler bir de keyler bir daha çalışmıyor diye biliyorum.
Gömülü ise ne güzel, OEM Key demektir. OEM Key'ler Anakarta gömülüdür ve format sonrası da tekrar tekrar kullanılabilir aynı cihaz olduğu sürece. Tek kullanımlık Key'lerden olsaydı bir daha çalışmazdı.

Gömülü ise ne güzel, OEM key demektir. OEM Key'ler anakarta gömülüdür ve format sonrası da tekrar tekrar kullanılabilir aynı cihaz olduğu sürece. Tek kullanımlık Key'lerden olsaydı bir daha çalışmazdı.

Sağ olun o zaman deniyorum şans dileyin.

Yüzlerce format attım normalde key geri gelmesi lazım. Hiç bir yere de not almazdım bu sebeple. Lakin geçenlerde lisanslı key olan bir bilgisayarı formatlayınca windows tekrar kurulum sonrası lisansı bulamadı. Kendim satın aldığım lisans msillerinden deneye deneye buldum. Bu sebeple bazen bir hata olabilir. Sen bir yere yaz gene de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı