Elektronik Huawei MatePad 11.5 7.699 TL

İnternette pek çok kişinin GBox ile sorun yaşadığını belirtmesine rağmen bir moderatör olarak GBox'u ve Huawei'yi bu kadar koşulsuz savunuyor olmanızı anlamlandıramadım doğrusu. Ek olarak siz ihtiyaç duymuyor olsanız da bazı üniversitelerin Online eğitim uygulamaları Google servislerine ihtiyaç duyuyor.

Kullanmadan yorum yapsam neyse. Hatta çevrem kullanmasa neyse. Takip edip Huawei gruplarında insanlar ile mesajlaşıyorum. Bağnazlık yapmıyorum. Şikayet olunca gözümü kapamadığıma ve tecrübe sahibi olunca bu kadar rahat konuşabiliyorum. Ben parasını verip aldığım ürünün neden bedava reklamını yapayım kaldı ki bu bir reklam değil, öneri. Google servisleri EMUI 14.2 üstünde direkt aktif zaten. Güncel Huawei cihazların Google servisi ile bir problemi yok. Ben neredeyse 5 yaşında bir cihaz kullanıyorum, GBox bu yüzden kullanıyorum. EMUI 14.2 üstü cihazlarda MicroG ve Aurora Store yeterli.

Vatan'da daha uygun şu an. 7.200 TL'ye geliyor. Tam siparişi geçecektim ki klavyesi ne kadardır acaba deyip baktım. 2.3K'den aşağı klavye göremedim. Gene 10 bine gelecek yani. O yüzden farklı bir fırsat beklemeye devam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı