Huawei Matepad 11 vs Samsung S7 FE

Şuanda Genciz Biz sitesinde vergi indirimine başvuru yapılamadığı için biraz bekliyorum acele etmiyorum.

Dediğiniz gibi sepete ekleyince 7600 TL oldu. Şuan F/P olarak çok gözümde büyüdü.

İndirimle 6334 TL + Kalem 2199 TL eklersek toplamda 8533TL ile Klavye + Kalem + Kılıf gayet uygun gözüküyor.

Yazı yazmak için kullanılacaksa bence denemeniz gerek. Benim için bütçe çok sorunlu değildi mesela tablet bakarken. Yola da Ipad 10 diye çıkmıştım ancak yazı hissini beğenmedim. Sadece ders notları için kullandığım için de S7 FE aldım. Sürekli kullanacak olsam daha üst segment Samsunglara yönelebilirdim ancak tek amacım not tutmak. O yüzden önerim denemeniz. Biraz pişman oldum ama aldığıma keşke S9 FE serilerini bekleseydim.

Şuanda Genciz Biz sitesinde vergi indirimine başvuru yapılamadığı için biraz bekliyorum acele etmiyorum.

Dediğiniz gibi sepete ekleyince 7600 TL oldu. Şuan F/P olarak çok gözümde büyüdü.
Yani, sonuçta edit yapmayacaksanız bir tablete gidip büyük paralar dökmeye gerek yok, ben de Ipad Pro 11 için gözümü karartmıştım fakat ne kadar güzel cihaz olsa da o cihazdan paranın karşılığını alamayacaktım, standart bir kullanıcı olarak. Vergi indirimi çıktığında bu bütçelere indim, biraz alttaki cihazlar 4gb ram oluyor, uzun süre dayanmazlar çünkü yıllar geçtikçe cihazları işlemciyle beraber ram de çok kısıtlıyor, bu bütçede de en mantıklı seçenek buydu. Sonuçta bir tablet alıyoruz, akıcı olsun ekranı güzel olsun temel işlerimde bana yetsin, klavye ve kılıfıyla gelmesi de bu yüzden çok güzel oldu, yanına 150 tlye bluetooth mouse de aldım gayet keyifli.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2444.png
    Screenshot_2444.png
    1.000,7 KB · Görüntüleme: 47
sonuçta edit yapmayacaksanız bir tablete gidip büyük paralar dökmeye gerek yok
Benim için önemli olan cümle bu. Yine bakıyorum bakıyorum Honor Pad X9 mu alsam hiç kafamı patlatmasam diyorum ikide bir. Yada paraya kıyıp en iyisini mi alsam mı? diyorum.
iPad Air 5 de alırım ama hakkını veremiyorsam bir anlamı yok.

Benim için önemli olan cümle bu. Yine bakıyorum bakıyorum Honor Pad X9 mu alsam hiç kafamı patlatmasam diyorum ikide bir. Yada paraya kıyıp en iyisini mi alsam mı? diyorum.
iPad Air 5 de alırım ama hakkını veremiyorsam bir anlamı yok.
Pad x9 da güzel cihaz, ramini 4 yapmasalar fiyatı biraz daha yükselse bile alınır bir cihaz olurdu, ama zaten kalem desteği yok istediğinizi belirttiniz. Google uygulamalarına gerçekten takılmanıza gerek yok, ben de aynı şekilde düşünüyordum fakat sorun olmuyor.

Samsung'un sitesine kardeşimin öğrenciliğini doğruladım. Bir tanede telefon alacağım o yüzden çok fazla tablete bütçe ayırmadım telefon işin içinde olmasa mutlaka tableti Samsung Tab S8 amiral gemisi alırdım.

Pad x9 da güzel cihaz, ramini 4 yapmasalar fiyatı biraz daha yükselse bile alınır bir cihaz olurdu, ama zaten kalem desteği yok istediğinizi belirttiniz. Google uygulamalarına gerçekten takılmanıza gerek yok, ben de aynı şekilde düşünüyordum fakat sorun olmuyor.
Androidin RAM istiyor ve stabil olmaması şişme olayı zaten tek problem. iOS bunu çözmüş umarım yakında Androidlerde de çözülür.

Samsung'un sitesine kardeşimin öğrenciliğini doğruladım. Bir tanede telefon alacağım o yüzden çok fazla tablete bütçe ayırmadım telefon işin içinde olmasa mutlaka tableti Samsung Tab S8 amiral gemisi alırdım.

Androidin RAM istiyor ve stabil olmaması şişme olayı zaten tek problem. iOS bunu çözmüş umarım yakında Androidlerde de çözülür.
Bu 10 yıldan fazladır süredir böyle, bunun sebebi Apple'ın çıkarttığı tüm cihazların amiral gemi olması zaten, Iphone 6s çıktığında en iyi Apple cihazı oydu mesela, siz gidip bunları alt segment androidler ile karşılaştırırsanız tabii eşit olmaz. Apple toplamda 5-6 model Iphone'a optimizasyon yapıyor, androidde binlerce cihaz var. Ama siz gidip böyle bakmamalısınız, samsungun Galaxy s4 cihazını önce ben 4 sene kullandım, sonra dayıma verdim bir 5 sene de o kullandı bir sorun yaşamadan. Bu cihaz 10+ yıldan önce çıktı, o zamanda bile super amoled ve 440 ppi olan bir ekrana sahipti, Apple karşılığı da Iphone 5'ti. Iphone 5'in fişi Ios 10 ile birlikte çekildi, ama bugün hala s4ü kullanmak isteyen biri stabil bir rom kurarak istediği gibi kullanabilir.

Huawei Matepad 11.5 Satın aldım Hepsiburada üzerinden 7599,05 TL. Fatura bilgilerinde öğrenci olan kardeşimin Adı Soyadı ve TC girdim. Elektronik faturada bu TC olmazsa yeni fatura isterim eğer olmuyorsa ürünü iade ederim. Vergi indiriminden faydalanamıyorsak gider parayı basar iPad'imizi alırız. En azından satmaya kalkınca satılıyor değer kaybı çok olmuyor.

Bu arada Huawei sitesinde M-Pencil Ön sipariş olarak gözüküyor acaba ne zaman gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı