İnceleme Huawei Nova 13 deneyimi

Aynı cihaza mı bakıyoruz merak ettiğim için soruyorum bahsettiğiniz cihazın linkini paylaşır mısınız?

Baktığım hiçbir kaynakta cihazdaki Google ambargosunun kalktığı söylenmiyor ama garip.
Ambargo kalktı demedim ki kalkmadığı halde GBox gibi uygulamalar kullanılmadan Google servislerini kullanabiliyorum mesela bs ye girince otomatik Google Play Games hesabına bağlama ekranı çıkıyor EMUI 14 ile bu sorun çözüldü.

Hayır çözülmedi. Muhtemelen cihazda MicroG yüklüdür. Yukarıda Android'den bağımsız deyip sonradan Android 12 ile gelmesi sorun değil diyorsunuz. Burada kimse cihazınızı kötülemeye çalışmıyor. Verdiğiniz yanlış bilgileri düzeltmeye çalışıyoruz.

Evet MicroG var Android 12 gelmesi sorun değil zaten Android 15 özellikleri EMUI 14T'e var.

Umarım sadece özellik değil yeni gelen Android güvenlik güncellemelerini de bir şekilde entegre ediyorlardır.
Android ile bağlantısı kalmadı yıllardır o yüzden Android 12 olarak gözüküyor epeyde ayarlara girince bile Android yazısını göremezsiniz.

Android ile bağlantısı kalmadı yıllardır o yüzden Android 12 olarak gözüküyor epeyde ayarlara girince bile Android yazısını göremezsiniz.

Benim EMUI 12’ye sahip Mate 20 Pro’da da Android yazısına sahip herhangi bir yer yoktu ama Android 10 kullanıyordu. Hele ambargo yemeden önce son çıkan Huawei modeli olmasına rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…