Huawei Nova 5T mA Değeri Düştü

Yer
Soul Society
Huawei Nova 5T'ye sahibim fakat şarjımın hızlı bitmeye başladığını fark edince şarja takıp AnTuTu batarya testini açtım ve bekledim. Test bittiğinde batarya sağlığın %94'de olduğunu gördüm. 3750 mA'lık telefonumun 3530 mA'ya düştüğünü fark ettim. Ben hep Huawei'in orijinal 22.5W 5A şarjından şarj ettim. Acaba yüksek hız mı buna sebep oldu ve bunu tekrar %100'e ulaştırabilir miyim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pil Kalibrasyonu Nasıl Yapılır?

-Cihazı şarjı bitip kapanana kadar kullanın.
-Cihazı şarjı %100 olana kadar kapalı bir şekilde şarj edin.

Piller belli ömürleri olan parçalardır. Zamanla performans kaybetmeleri normal. Batarya kalibrasyonu yapıp tekrar kontrol edin.

Merhabalar öncelikle teşekkürler demeyeceğim fakat Huawei telefonlarda şarj %2'de kapanıyor acil durumlar için yani tam olarak bitiremiyorum ve şarjdan dolayı kapandıktan sonra şarja takarsam 1 şarj dolduktan sonra kendiliğinden açılıyor nasıl kalibrasyon yapabilirim ve batarya dediğim 6 aylık normal mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı