İnceleme Huawei P Smart 2019 EMUI 12 Beta 1

Ne zaman tam sürüme geçecek acaba herhangi bir bilgi var mı? P30'da mayıstan beri tam sürüm kullanıyorum ve ekran süresinde biraz kısalma var gibi geliyor, p smart cihazlarda da durum aynı mı?

hocam operatör adını nasıl değiştirilir acaba biraz araştırdım da SMS ile değiştirebilenler uygulama ile değiştirebilenler varmış ama ben pek emin olamadım güvenilir olup olmadığına bilen varmıdır hat Türk Telekom

Hocam bu yazacağım sadece Türk Telekom ve BİMCELL için geçerli.
4545'e AVATAR yazıp boşluk bırakıp istediğin operatör ismini yazıp gönderiyorsun. Sonra gelen mesaja ONAY AVATAR yazıp gönderirsen operatör ismin değişecek. Eğer varsayılan adı geri istiyorsan da yine 4545'e IPTAL AVATAR yazıp gönderirsen operatör adı geri gelir. BİMCELL hat kullanıyorsan aynı şekilde 4551'e mesaj atılır.

Evet hocam P Smart 2019 kullanıcısıyım daha tam sürüm bekliyoruz inşallah hızlıca gelir hepimize

Peki herhangi bir ücret tahsilatı oluyor mu kontür yüklemek için kullandığım bakiyemden

Usta ilk ekran görüntüsündeki saat widgetini hangi uygulama ile aldın Huawei'nin saat uygulamasının widgetlarında yok da beğendiğim için sordum widgeti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…