Huawei P Smart 2019 FPS düşmesi ve aşırı ısınma

UFUK GAME

Decapat
Daha fazla  
Telefonum eskiden donma kasma yapmadan oynayabildiği oyunları şu an FPS droptan adamakıllı oynayamıyorum ve telefonum oyunu oynayamadım halde telefonumun sıcaklığı rahat 60 dereceyi geçiyor ne yapmamı önerirsiniz format attım ama fayda etmedi telefonumun hafızası 64 GB ve %78 boş.

Telefonum eskiden donma kasma yapmadan oynayabildiği oyunları şu an FPS droptan adamakıllı oynayamıyorum ve telefonum oyunu oynayamadım halde telefonumun sıcaklığı rahat 60 dereceyi geçiyor ne yapmamı önerirsiniz format attım ama fayda etmedi telefonumun hafızası 64 GB ve %78 boş.
Çünkü cihazın eskidi.

Android cihazlar için 3 GB RAM çok az şu an hadi Apple 3 GB RAM desen anlarım da Android için çok az keza hocamın söylediği de doğru cihazınız eski bir cihaz en azından oyun açısından kabul görmeyen bir cihaz. 2016'da çıkan iPhone 7'nin işlemcisinden bile daha kötü.

Cihaz eskimedi. Cihaz çıktığı yıl için idare ederdi benim 2018de çıkmış s9+'da eskidi ama hala istediğim oyunu takır takır oynuyorum.
Cihaz gayet eskidi ? 3GB RAM günümüz için yetersiz. Hızlı şarj desteği yok çünkü Micro-USB kullanıyor. Kirin 710 ise artık günümüzde yeterli performans gösteremiyor.

Cihaz eskimedi. Cihaz çıktığı yıl için idare ederdi benim 2018de çıkmış s9+'da eskidi ama hala istediğim oyunu takır takır oynuyorum.
Cihaz aşırı derecede eskidi. 2016'da çıkan iPhone 7 bile şarj dışında bundan daha iyi performans gösteriyor. Arada koca bir 3 yıl. Geçerliliğini yitirdi artık cihaz. RAM anlamında da işlemci anlamında da leş.
Ayrıca çıktığı yıl için idare ederdi demişsiniz. Biz çıktığı yılda değiliz 2023'e geldik bugün için konuşuyoruz. 2019'da iyi bir cihazdı.

Hocam bakın dediğimi anlamadınız. Çıktığı yıl için idare ederdi demek 2019 için "ehh" "mehh" "ımmhh" bir cihazdı demek yani demek istediğim şey zaten bu telefon çıktığı yıl bile eskiydi. Yani cihaz şu an eskimedi çok önceden eskidi.

Eskidi diye performansı düşmüyor zaten kötüydü diye performansı düşük.

Hocam bakın dediğimi anlamadınız. Çıktığı yıl için idare ederdi demek 2019 için "ehh" "mehh" "ımmhh" bir cihazdı demek yani demek istediğim şey zaten bu telefon çıktığı yıl bile eskiydi. Yani cihaz şu an eskimedi çok önceden eskidi.

Eskidi diye performansı düşmüyor zaten kötüydü diye performansı düşük.
Ha şimdi eskimiş ha bir kaç yıl önce siz direkt "Cihaz eskimedi." yazdınız. Buradan ne anlamamız gerek?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı