Huawei P Smart 2019 vs Honor 10 Lite

Honor 10 Lite almanız daha iyi olur çünkü Honor 10 Lite ön kamerası 24 MP P Smart 2019 8 MP ön kamerası var ama arka kameralar aynı.

Huawei P Smart 2019 kullanıyor olan biri olarak hafızanın 32 GB olması dert değilse P Smart 2019 fazladan para verilmez.

4 aydır P Smart 2019 kullanıyorum gündüz, ışıklı ortada güzel çeksede düşük ışıkta doğallığı bozuyor ona göre alın biraz bütçe artırabilirseniz Xiaomi Redmi Note 7 32 GB 3 GB RAM olan versiyonu daha iyi olabilir.

Huawei P Smart 2019 için yaptığım inceleme Honor 10 Lite hakkında fikir verir Huawei P Smart 2019 İnceleme - Technopat Sosyal

Honor 10 Lite almanız daha iyi olur çünkü Honor 10 Lite ön kamerası 24 MP P Smart 2019 8 MP ön kamerası var ama arka kameralar aynı.

Huawei P Smart 2019 kullanıyor olan biri olarak hafızanın 32 GB olması dert değilse P Smart 2019 fazladan para verilmez.

4 aydır P Smart 2019 kullanıyorum gündüz, ışıklı ortada güzel çeksede düşük ışıkta doğallığı bozuyor ona göre alın biraz bütçe artırabilirseniz Xiaomi Redmi Note 7 32 GB 3 GB RAM olan versiyonu daha iyi olabilir.

Huawei P Smart 2019 için yaptığım inceleme Honor 10 Lite hakkında fikir verir Huawei P Smart 2019 İnceleme - Technopat Sosyal
Hocam İphone 7 Plus telefonumu bugün sattım. O telefonu 32 GB kullanıyordum 2 yıldır, yani anlayacağınız 32GB benim için gayet yeterli. Bu durumda Honor 10 Lite mı diyorsunuz ?

Evet Honor 10 Lite.

Ama benim tek korkum Android Q güncellemesi alıcak telefonlarda P Smart 2019 olup Honor 10 Lite olamaması ama onlar aynı geçtiği için tahmuen Honor 10 Lite alıcaktır.
Hocam baktım da almıyormuş. Honor 10 yeni bir telefon neden gelmiyor ona güncelleme bir bilginiz var mıdır ?

Kesin bir şey yok listede çok az telefon var fakat Huawei P Smart 2019 alıcaksa Honor 10 Lite alıcaktır diye düşünüyorum.
Hocam 4 gün önce yayınlanan bu haberde listenin içinde "Honor 10" var. Honor 10 dediği Honor 10 Lite mı oluyor ? Benim bildiğim düz Honor 10 isminde bir telefon yok.

Honor 10 telefonu var bakabilirsiniz Honor 10

Alıcak denmiş, listelenmiş ama ne olacağı hala belli değil nede olsa hiç bir şeyin garantisi yok bence.

Bütçe yetiyorsa önceki mesajda dediğim gibi daha iyi olur çünkü kamera olsun, performans olsun önde bir telefon Redmi Note 7 32GB Mavi Cep Telefonu (İthalatçı Garantili-Global Versiyon) Xiaomi | Trendyol
Oyun oynamıyorum hocam, kamera olarak honor 10 dan iyi ise aradaki farka da kamera için değer derseniz onu alayım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı