Huawei P Smart Figo Nasıldır?

Youtube'da bir videoda gördüm az önce o yüzden sorayım dedim. Usta bir de bu telefonun piyasasi bitmiş herhalde hiçbir internet mağazasında bulamadım, sadece Vatan'dan buldum o da sadece siyah rengi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kişi de bu sorun oldu diye genelleme yapmak yanlış, birinde sorun olmadı diye de telefon sorunsuz olmuyor elbet. Nette şikayet var sitesine bak, genel olarak Zenfone 3 sorunlu olarak adlandırabileceğimiz bir model değil, teknoloji şans işi bu durumda var.

Bir kişi de bu sorun oldu diye genelleme yapmak yanlış, birinde sorun olmadı diye de telefon sorunsuz olmuyor elbet. Nette şikayet var sitesine bak, genel olarak Zenfone 3 sorunlu olarak adlandırabileceğimiz bir model değil, teknoloji şans işi bu durumda var.
Haklısınız. Peki neden piyasa da bulunmuyor şuan ? Acaba zenfone 4 çıkmasından dolayi mi?

Ustam bugun para elime geçti. Şimdi ben bu geçen zaman da çok karar değiştirdim. Hepsiburada'dan Mate 10 Lite getireceğim hem de yarın yatıracağım parayı. Site sıkıntı olmaz değil mi ? Yani sipariş sonrası hıyar gelmesin de. Bu yüzden acil cevabını bekliyorum.

Ve netice olara J7 Pro aldım. Mediamarkt'a baktım telefonlara J7 tip ve görünüş olarak çok daha güzeldi. A5 ile arasında pek fark olmadığı için J7 Pro aldım.

Dosya Ekleri

• IMG-20180512-WA0000.jpg
    IMG-20180512-WA0000.jpg
    189,4 KB · Görüntüleme: 41
A5 2017 ile J7 PRO arasında fark var. Donanım ve performans olarak arada çok az fark var. A5 biraz daha iyi. Gerek kamera tarafında gerekse hızlı şarj desteği ve tasarım konusunda A5 2017 daha iyi. Ben ikisi arasından J7 PRO kullanıcısı olmama rağmen A5 tercih ederdim. Kamera tarafında önemli farklar var, hızlı şarj desteği de iyi bir şey.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı