Huawei P Smart vs Huawei P20 Lite

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar yazın telefon almayı düşünüyorum. İlk başlarda iPhone 6 almayı planlıyordum fakat sonradan bu 2 telefonu gördüm ve ikisi de hoşuma gitti, bu nedenden de arada kaldım. Bir günde telefonda kullandıklarım genellikle Instagram, YouTube, arada sırada eski oyunlar (örneğin Shadow Fight 2) oluyor. Ve şu anda kullandığım telefonda mümkün olmayan "PUBG Mobile"i sıkıntısız bir şekilde oynamayı istiyorum. Kaliteli fotoğraflar çekmeye de önem veririm bunu belirtmek istedim. Arada kaldım sizce hangisini almam kafi olabilir?
(Maks. fiyat sınırım 2600 TL).

Merhabalar, Hocam ben Huawei Mate 20 lite kullanıyorum. Eğer sınırın 2600 TL civarında ise tavsiye ederim ben 2.400 TL'ye aldım özellikleri çok iyi kamerası muhteşem ekranı büyük ve PUBG gibi oyunları çok rahat kaldırabilir.Telefonun kendisi İphone X'len yarışıyor.

P 20 lite kullanan arkadaşlarımın tek bir sıkıntısı var telefon yazılım güncellemesi almıyormuş pişman oldukları durum bu.

2600 TL bütçeye; batarya, performans gibi öne çıkan özellikleri bulunan Pocophone F1 alabilirsiniz. Bence 2600 TL gibi bir bütçe ile dediğiniz telefonları almayın, pişman olabilirsiniz. Pocophone F1 beğenmezseniz, bir sürü alternatif var: Samsung Galaxy A50, Meizu 16 ve son olarak Honor Play bakabilirsin. @Sylveon 'un da önerdiği gibi bütçenizi artırabilme şansınız olursa LG G7 de alabilirsiniz.
Merhabalar, Hocam ben Huawei Mate 20 lite kullanıyorum. Eğer sınırın 2600 TL civarında ise tavsiye ederim ben 2.400 TL'ye aldım özellikleri çok iyi kamerası muhteşem ekranı büyük ve PUBG gibi oyunları çok rahat kaldırabilir.Telefonun kendisi İphone X'len yarışıyor.
Mate 20 Lite, hiçbir konuda iPhone X ile yarışamaz. Saygılar.

Pocophone f1 p smart ve p 20 lite'ı ezer geçer bence ama p smart ve p 20 lite'ın da görseli güzel. Bende xiaomi kullanmaktayım tavsiyem f1'den yana [emoji106]

2600 TL bütçeye; batarya, performans gibi öne çıkan özellikleri bulunan Pocophone F1 alabilirsiniz. Bence 2600 TL gibi bir bütçe ile dediğiniz telefonları almayın, pişman olabilirsiniz. Pocophone F1 beğenmezseniz, bir sürü alternatif var: Samsung Galaxy A50, Meizu 16 ve son olarak Honor Play bakabilirsin. @Sylveon 'un da önerdiği gibi bütçenizi artırabilme şansınız olursa LG G7 de alabilirsiniz. Mate 20 Lite, hiçbir konuda iPhone X ile yarışamaz. Saygılar.
🤣
Ben konuda fiyat performans açısından demiştim biraz yanlış anlamışsınız

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı