Huawei P20 Lite bataryası nereden bulunur?

DraugRZ

Hectopat
Katılım
29 Mayıs 2019
Mesajlar
1.714
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Huawei P20 Lite telefonumun bataryası bozuldu şarj etmemeye sürekli kapanmaya başladı. Telefonumun bataryası dışında bir sıkıntı olmadığı için ve yeni telefonlar pahalı olduğu için sadece bataryasını değiştirmek istiyorum. bir sürü yerde batarya satıyorlar ama güvenli gelmiyor bana, orijinal ve hiç kullanılmamışını nerede bulabilirim?

Telefon kapalı iken şarj olmuyor, açtığımda ise sürekli üst üste kapanma uyarısı verip olan %2 şarjı da saniyeler içerisinde bitirip kapanıyor.
 
Orijinal batarya servis dışında bulunmaz. Deji gibi markalar alınabilir. Ancak telefonun kapalı iken şarj olmaması batarya harici bir sorun olabilir.
Bataryası şişen Mate 10 Lite için e ticaret sitesinde orijinal olarak satılan batarya aldım (babam ısrarcı oldu, ben replika olacağını bekliyordum), ancak cihaz içindeki batarya ile yazıların yerlerini kıyaslayınca orijinal olmadığı ortadaydı.
 
Son düzenleme:
Telefonu kapattım şarj kablosuyla biraz oynadım şarj olmaya başladı öyle bıraktım sorun bataryada mı bilmiyorum sanırım garantisi bitti alalı bayağı oldu.
 

Geri
Yukarı