Huawei P30 vs Xiaomi Mi Note 10

Arkadaşlar uzun zamandır araştırmaktayım. Fiyatları yakın olmakla beraber bu iki telefon arasında kaldım. Sürekli telefon değiştirebilen biri olmadığından kaynaklı kullanıcı arkadaşlara danışmak istedim. Çok fazla oyun oynayan biri değilim. Genel manada foroğrafçıyım ama 730g işletim sistemine sahip Note 10 ilerleyen zamanlarda güncellemelerden kaynaklı kasma yaoar mı?
108 mp kamera ile çekilmiş fotoğraflar daha fazla yer kaplayacağından kaynaklı çok kullanılabileceğini düşünmüyorum. Huawei deki 40 mp ve imx600 kamera sensorü sayesinde kaliteli fotoğraf çekimi yapıyor hem daha az depolama alanı kullanıyor.
Siz kullanan arkadaşlarım telefonlardan memnun musunuz? (-) ve kullanımdaki (+) yanlarını paylaşır mısınız.

Arkadaşlar uzun zamandır araştırmaktayım. Fiyatları yakın olmakla beraber bu iki telefon arasında kaldım. Sürekli telefon değiştirebilen biri olmadığından kaynaklı kullanıcı arkadaşlara danışmak istedim. Çok fazla oyun oynayan biri değilim. Genel manada foroğrafçıyım ama 730g işletim sistemine sahip Note 10 ilerleyen zamanlarda güncellemelerden kaynaklı kasma yaoar mı?
108 mp kamera ile çekilmiş fotoğraflar daha fazla yer kaplayacağından kaynaklı çok kullanılabileceğini düşünmüyorum. Huawei deki 40 mp ve imx600 kamera sensorü sayesinde kaliteli fotoğraf çekimi yapıyor hem daha az depolama alanı kullanıyor.
Siz kullanan arkadaşlarım telefonlardan memnun musunuz? (-) ve kullanımdaki (+) yanlarını paylaşır mısınız.
Hocam ben cuma günü Huawei P30 siparişi verdim. Genel olarak dengeli bir cihaz.

Arkadaşlar uzun zamandır araştırmaktayım. Fiyatları yakın olmakla beraber bu iki telefon arasında kaldım. Sürekli telefon değiştirebilen biri olmadığından kaynaklı kullanıcı arkadaşlara danışmak istedim. Çok fazla oyun oynayan biri değilim. Genel manada foroğrafçıyım ama 730G işletim sistemine sahip Note 10 ilerleyen zamanlarda güncellemelerden kaynaklı kasma yaoar mı?
108 MP kamera ile çekilmiş fotoğraflar daha fazla yer kaplayacağından kaynaklı çok kullanılabileceğini düşünmüyorum. Huawei'deki 40 MP ve imX600 kamera sensorü sayesinde kaliteli fotoğraf çekimi yapıyor hem daha az depolama alanı kullanıyor.
Siz kullanan arkadaşlarım telefonlardan memnun musunuz? (-) Ve kullanımdaki (+) yanlarını paylaşır mısınız?

Diğer özellikleri bilmiyorum ancak P30 performans olarak daha iyi. Bataryası küçük P30'un. P30 daha yavaş şarj oluyor aynı zamanda.

Anladım hocam teşekkürler. Telefonu kullanmaya başladıktan sonra ilk görüş ve düşüncelerini de paylaşabilir misin?
Diğer özellikleri bilmiyorum ancak P30 performans olarak daha iyi. Bataryası küçük P30'un. P30 daha yavaş şarj oluyor aynı zamanda.
Başka dezavantajı var mı hocam peki

merhaba :)
huawei alın sebebi ise mi note 10da 108mpyi tam olarak alamazsınız sebebi ise işlemciyle kamera çakışıyor bunun en büyük örneğini note 7 de gördük xiaomi hateri veya huawei fanboyu değilim ama huawei önde tabi mi 10 la karşılaştıralamaz

huawei alın sebebi ise mi note 10da 108mpyi tam olarak alamazsınız sebebi ise işlemciyle kamera çakışıyor bunun en büyük örneğini note 7 de gördük xiaomi hateri veya huawei fanboyu değilim ama huawei önde tabi mi 10 la karşılaştıralamaz
Çok teşekkür ederim. Kamera işlemci uyumsuzluğu hiç aklıma gelmemişti. Aydınlattığınız için çok sağolun. 😊
Peki Huawei nin uzun kullanımındaki thermal throttling problemi hakkında ne düşünüyorsunuz. B planı olarak Nova5t düşünüyorum ve onda da aynı problem görünüyor. Günlük kullanımda karşıma çıkar mı? Telefondan pek oyun oynamıyorum. Oynasam da 30 dk. Bir problem yaşatır mı?
@Honor20 Hocam merhaba. Bir konuda gezerken gördüm. Thermal throttling problemimden kaynaklı Honor 20 yi iade ettiğinizi gördüm. B planı olarak Nova 5t almayı düşünüyorum. Günlük kullanımda bu problemi o telefonda yaşar mıyım? Yada oynasam oynasam 30 dk oyun oynarım. Eş telefonlar olduğu için sormak istedim.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. Kamera işlemci uyumsuzluğu hiç aklıma gelmemişti. Aydınlattığınız için çok sağolun. 😊

Peki Huawei nin uzun kullanımındaki thermal throttling problemi hakkında ne düşünüyorsunuz. B planı olarak Nova5t düşünüyorum ve onda da aynı problem görünüyor. Günlük kullanımda karşıma çıkar mı? Telefondan pek oyun oynamıyorum. Oynasam da 30 dk. Bir problem yaşatır mı?
@Honor20 Hocam merhaba. Bir konuda gezerken gördüm. Thermal throttling problemimden kaynaklı Honor 20 yi iade ettiğinizi gördüm. B planı olarak Nova 5t almayı düşünüyorum. Günlük kullanımda bu problemi o telefonda yaşar mıyım? Yada oynasam oynasam 30 dk oyun oynarım. Eş telefonlar olduğu için sormak istedim.
Hocam merhaba. Honor 20,Huawei Nova 5T, P30 modellerinde dediğim gibi termal kısma var ancak uzun süre araştırdım bu durumu ve bu kısmanın huawei tarafından optimize edildiği söyleniyor yani hem cihazın batarya sağlığını hem de performans yönünden stabilitesini korumak için yaptığı bir şeymiş. Kirin 980 işlemcilerinin genelinde var(Mate 20 pro dahil) ama bu stabilite yönünden işlemcinin iyi optimize edildiğini gösteriyor. Snapdragon 845 ile benzer performans veriyor ve zaten en ağır oyunların bile cpu kullanımı %25'in altında. Oyunlara etki eden ana donanım GPU olduğundan FPS ve stabilite konusunda bir problemi yok ancak amacınız oyun dışı bir şeyse araştırmanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı