Beklemedeyim uygun bir ilan denk gelirse değerlendiricem fakat oturduğum ilden mı kaynaklı bilmiyorum fakat saçma bir şekilde yüksek ikinci el piyasası.
Yok amirim Sahibindende bakın isterseniz ilanlara temiz yurtiçi Get ile uygun cihaz bulursanız paylaşın lütfen bende değerlendiririm en azından benim bulunduğum ilde yok
Beklemedeyim uygun bir ilan denk gelirse değerlendiricem fakat oturduğum ilden mı kaynaklı bilmiyorum fakat saçma bir şekilde yüksek ikinci el piyasası.
Umarım denk gelir.
Yok amirim Sahibindende bakın isterseniz ilanlara temiz yurtiçi Get ile uygun cihaz bulursanız paylaşın lütfen bende değerlendiririm en azından benim bulunduğum ilde yok
Tavsiyem şöyle hocam. Sahibinden'e girin her gün. Bütçeniz ile yaşadığınız şehiri filtreleyin. Sıralamayı en yeni ilanlar yapın. Böyle güzel telefonlar düşürebilirsiniz. Bazı telefonlar gününde alınıyor. Mesela benim aldığım mi note 10 lite dünün ilanıydı. Adama 4'te yazdım okeyleştik akşam 7'de aldım cihazı.
O zaman önerim şudur, bazı uygulamalarda Google servisleri olmadığı için hata veriyor açılmıyor. Onun dışında batarya, ekran, kamera vb olarak güzel. Şu an sanırsam EMUI 12 kullanıyor ileride yazılım sıkıntısı çeker mi bilmiyorum.