Huawei P40 Lite Google Play nasıl yüklenir?

THEBESTMAN

Kilopat
Katılım
28 Kasım 2013
Mesajlar
57
Çözümler
2
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Meslek
Grafiker - Kurgu
Arkadaşlar merhabalar, Huawei P40 Lite Google hizmetleri nasıl yükleyebilirim? Bu konudakini denedim ama flash bellek takmadan yaptım elimde flash bellek olmadığı için yedek yüklemeden başka yöntemle yükleme şansımız yok mu Google hizmetlerini?

 
Son düzenleyen: Moderatör:
hafıza kartı maalesef yok p40 lite nano sim kartı destekliyormuş ondan 200 ₺ aliexpreste oradan alacağım da 20 güne gelir olmadı flash bellek alacağım 32 gb yarın usb tpye c destekli de bu yaptığı mate 30'un yedeği bizde p40 lite var sıkıntı olmaz her halde huwai tüm cihazlar için geçerli demiş orada çünkü
 
Aptoide, APKPure gibi APK mağazalarından birini cihazınıza indirin. Daha sonra uygulamaya girip rahatlıkla Play Store'u yükleyebilirsiniz. Muhtemelen yanında Google Play Hizmetleri'ni de indirmeniz gerekir yine aynı şekilde, yoksa Google uygulamaları cihazınızda stabil çalışmayabilir.
 
Aptoide, apkpure gibi APK mağazalarından birini cihazınıza indirin. Daha sonra uygulamaya girip rahatlıkla Play Store'u yükleyebilirsiniz. Muhtemelen yanında Google Play Hizmetleri'ni de indirmeniz gerekir yine aynı şekilde, yoksa Google uygulamaları cihazınızda stabil çalışmayabilir.

Kardeşim bu şekilde açılmıyor Play Store.
 
Huawei Google Play Problemi üzerine;
Merhabalar. Bilgisayar ve telefon üzerine araştırmalarım sonucunda Huawei telefonlar için tamamıyla Google Play hizmetlerini, Play Store ve buna bağlı bütün uygulamaları, sıradan bir Samsung'dan bile daha iyi bir şekilde çalıştırmanın yollarını keşfettim. Kendi işim yazılımlar üzerine olduğu için zorluk çekmeden, özellikle telefonun garantisini etkilemeyen çözümler biliyorum. Bunu birçok Huawei telefon üzerinde gerçekleştirdim ve kesin çözüme ulaştırdım.
Size de yardımcı olmamı isterseniz bana [email protected] üzerinden mail atabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı