Huawei P40 PRO güncellenirse Google servisleri silinir mi?

Hala aldığım ilk güncellemeyle kullanıyorum her şey silinir diye her şey dediğimde Gmail aslında tek başkada brieşy yok GPS cok yanlış veriyor onun çözümü yok galiba.

Siz bu konulardan anlamıyorsunuz galiba, :D ben telefonu aldıgımdan beri Android 11 güncellemesi olmadı. Zaten olmayacakta çünkü Harmony OS Avrupa'ya geç gelecek ve Google ile sorunlar çıkmadan önceki anlaştığı son Android 10'dur Huawei'nin. Fakat 3 adet EMUI 10, 11, ve 1.5 hafta gelen EMUI 12 arayüz güncellemesi, 7'ye yakın optimizasyon ve 5 adet güvenlik güncellemesi aldı benim P40 Pro cihazım. Sen nasıl daha aldığın gibi kullanabiliyosun anlamadım. Bu arada eski cihazım P30 Pro ise kardeşim kullanıyor. Ve onun içinde geçerli bu söylediklerim. Harmony OS gelesiye kadar ciahzların güncellemesi. Optimizasyonları azaltıldı. Harmony OS geldiğinde herkes Huawei'ye geçmek istemezse bende insan değilim. Taş çıkartmak isteyenler harmony Android ile aynı diye topa bile tuttular. Mate pad 11 tabletimde hiç bu kadar akıcılık ve hızlı bir tablet görmedim. Resmen uzay teknolojisi olmuş tablet. Önceden tablet almak isterken. Acaba kasarmı şarjı nasıl diye düşünüp 2 gün sonra vazgecıyordum. Huawei tablet devrini yeniden başlattı, diğer markalar arkasından öncülük etmeye başladılar.

-Not: GPS yanlış vermiyor. Google servisleri olmadıgı için kendi haritası hariç petal maps ve Yandex Maps'te çok başarılı. Hatta petal maps Google'dan daha iyi ve performanslı diyebilirim. Hem işim kolaylaştı, hem zamandan tasarruf ediyorum, hem harbiden Google maps gibi yanlış yönlendirip bir yerin etrafında tur attırmıyor. :D

-Huawei fanı değilim. Ama ASUS'tan sonra yazılım geliştirme ve çok güçlü, köklü bir firmanın teknolojilerini seviyorum. Anlamlı ve işe yarar teknoloji geliştirıyorlar. Tuvalet kagıdı, RGB ampul, 3'lü priz, fön makinesı, baskül, kirpik düzeltici, tapur, vs. Gibi gereksiz ürün tasarlayıp boşa çalışmıyorlar.
 
Son düzenleme:
2 gün önce güncellendim telefonu en son güncelleme 11.0.0.230 geldi ama batarya eskisi gibi değil şimdi daha cabuk bitiyor bu sorunun sebebini bilmiyorum yüklediğim Google servislerini silinmesine korktum ondan güncelem yapmadım ama şimdi sıkınıtı yok herşey duruyor.
 
2 gün önce güncellendim telefonu en son güncelleme 11.0.0.230 geldi ama batarya eskisi gibi değil şimdi daha cabuk bitiyor bu sorunun sebebini bilmiyorum yüklediğim Google servislerini silinmesine korktum ondan güncelem yapmadım ama şimdi sıkınıtı yok her şey duruyor.

Hangi cihaz olursa olsun bir üst güncelleme geldiği zaman her zaman yedegın varsa muhakkak telefonu hard reset at. Harbiden güncelledikten sonra telefon cok şarj goturmemeye basladı hard reset atınca duzeldı ve daha akıskan oldu P40 Pro cihazım. Bir oncekı kalıntılar veya eski ozellıkler hala duruyor sıfırlanınca düzeliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı