Huawei telefonlar alınır mı? Google desteğini çekti diye biliyorum. Yazılım ve güncelleme yönünden bu marka sıkıntı yaşatır mı?
Yeni cihazlarda sıkıntı var diye okudum. Bankacılık uygulamaları çalışmayabiliyormuş. Bizzat görmedim çünkü bu markayı kullanmadım.Mate 10 Lite kullanıyorum alalı bir 5 sene olmuştur. 1 kere bile sıkıntı çıkarmadı hâlâ kullanıyorum.
Bütçenizi söylerseniz ona göre öneride bulunabiliriz.Huawei telefonlar alınır mı? Google desteğini çekti diye biliyorum. Yazılım ve güncelleme yönünden bu marka sıkıntı yaşatır mı?
Bütçe değil de bu markanın alınabilirliğini öğrenmek istedim. Anlaşılan pek tercih edilmemeli. Yine de teşekkürler. Bütçe olarak da belki 6000-7000 civarı olabilir.Bütçenizi söylerseniz ona göre öneride bulunabiliriz.
O fiyata S20FE bakabilirsiniz.Bütçe değil de bu markanın alınabilirliğini öğrenmek istedim. Anlaşılan pek tercih edilmemeli. Yine de teşekkürler. Bütçe olarak da belki 6000-7000 civarı olabilir.
Almanı önermem. Alacaksan Yorumda yazılan gibi mate 10 ve p10 lite veya pro alınabilir. Ama huawei alacağınıza xiaomi veya oppo alın derim.Huawei telefonlar alınır mı? Google desteğini çekti diye biliyorum. Yazılım ve güncelleme yönünden bu marka sıkıntı yaşatır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.