Katlanabilir telefonlar alınır mı?

Alinmaz. Bizzat deneyimlerime dayanarak kullanışsız olduğunu düşünüyorum. Çift ekran kullanınca güzel ama tek ekran kullanırken hiçbir şey yapamıyorsunuz. Ayrıca kalın ve ağır olacak. Fiyat konusuna hiç girmiyorum bile.

Arkadaşlar katlanabilir telefonlar ile ilgili tecrübesi olan var mı? Katlanabilir telefon almaya niyetim var deneyen arkadaşlar varsa ve bilgi verirse memnun olurum.
Bence Z flip'in fazla bir olayi yok fakat fold serisi baya iyi, ne kadar yeni seri alirsaniz o kadar iyi cunku eski seriler sorunlu, ozellikle fold 6'nin normal ekrani da yeterli genislikte.

Ben oyun için alacağım ya. Tabletler uçuk fiyatta telefonlarda öyle bir taşta 2 kuş misali. Alınır mı oyun için? Honor magic v2 @nwc00
Honor katlanabilir telefonlar hakkinda fazla bilgim yok ama android tarafinda sahsi fikrim olarak Samsung disina cikmazdim, oyun konusuna gelirsek bataryalari cok kotu degil ama cok iyi de degil, oynayis konusuna gelirsek de bence rahat.

Bu arada fold 6 ile beraber baya bir tercih edilmeye baslandigini farkettim katlanabilir telefonlarin, kullanan bir cok kisi gormeye basladim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı