HUAWEI Y6 2019 vs XIAOMI REDMI S2 vs SAMSUNG GALAXY A10

Parti Şapkası

Kilopat
Katılım
16 Ocak 2019
Mesajlar
3.564
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Telefon almak istiyorum ve Vatan Bilgisayar'ın sitesinde gezerken şu üç telefon fiyatlarının bana uygun oluşuyla gözüme çarptı. Sizce hangisi mantıklı bir seçim olur? Alım konusunda pek deneyimim olmadığı için sadece fiyatına göre seçtim o yüzden sizlere sormam gerekiyor ve bunlardan başka olacaksa da en fazla 1000-1300 arası seçebilirim.

  1. Telefon
  2. Telefon
  3. Telefon
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten alabilirsiniz Xiaomi Redmi Note 6 Pro bakmanızı öneririm.

Söylediğin telefon hepsiburada da 1379'a inmiş evet benim sınırlarımda görünüyor çünkü vatanda 2000'e satılıyor. Ancak internetten ürün almak istemiyorum gidip direkt mağazadan görüp almak istiyorum çünkü internetten ucuz ıvır zıvır alabilirim ancak telefon veya bilgisayar gibi şeyler için güvenemiyorum.
 
Hiç bir sıkıntı yaşamazsınız ben dahil çoğu kişi telefonu internetten alıyor ithalatçı garantili alamadıktan sonra pek sıkıntı olmaz.

Bütçeniz yetiyorsa A101 satılan Honor 10 Lite bakabilirsiniz.

Kimseye olmaz milyonda bir olan şey gelip beni bulur. Kutudan çalışmayan telefon çıkar geri gönderirim tüketici hatası derler sonra aylarca bir ton işle uğraşmak zorunda kalırım. O yüzden hele burda sosyalde okuduğum şeylerden sonra asla güvenemem yine de teşekkür ederim.
 
Marka olarak sormak gerekirse konuda bahsi geçen üç marka üzerinden hangisi daha tercih edilebilir, daha az şikayet alan, daha kullanışlı ve kaliteli bir telefon markası diyebilirsiniz? Samsung'un en popüler olduğunu düşünüyorum ama yanılıyor da olabilirim diye sormak istedim yinede.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı